6 gode grunner til å gå på kamp

Her er seks gode grunner til å tilbringe fredagskvelden på Marienlyst stadion!

Annonse:

1. Fredagskamp

Endelig en fredagskamp! Det er mulighet for å gjøre litt ekstra ut av kampen. Ta med vennegjengen på pub før og etter kamp, eller ta med familien ut på middag. Det er fri dagen etter og ingen grunn til å dra tidlig hjem.

2. «Nye» Strømsgodset

Mye har skjedd med Strømsgodset etter Henrik Pedersen kom inn som trener i sommer. Poengstatistikken er forbedret og vi spiller attraktiv og underholdende fotball både på hjemme- og bortebane. På vårt best kan vi slå alle lag i Norge, også Rosenborg.

3. Viktigheten av kampen

Ekstremt mye på spill hver eneste kamp nå, og denne er intet unntak. Strømsgodset har en tendens til å prestere bedre mot gode lag og skulle vi få med oss poeng her kan det bli avgjørende for utfallet av årets sesong.

4. Oppturene som smaker best

Det har vært en sesong med flere nedturer, men når man har kjent på smerten motgangen gir, smaker en opptur desto bedre. Og om den skulle komme mot Rosenborg vil det skape en euforisk stemning i hele Drammen. Sørg for å være der når det skjer.

 

5. Rosenborg

Rosenborg er en av norgeshistoriens beste lag og det er stort sett alltid høyt nivå og stor underholdningsfaktor når vi møter de sorte og hvite. Vi kan vente oss fint spill, høy innsats og vinnervilje, fra begge lag.

6. Høstkamp er best på stadion

Høstkampene er noe helt spesielt. Flomlys, frostrøyk, sklitaklinger, blod, svette og tårer! Lufta er friskere, kampene er mer avgjørende, spenningen er høyere og GodsetUnionen er mer påskrudd enn noengang. Hver kamp er en thriller. Du får ikke de samme følelsene hjemme i stua, kamp er best på stadion.

Strømsgodet - Rosenborg, fredag 1. november kl. 19:00

Overbevist? Kjøp billett her

Annonse fra Eliteserien: