6 grunner til å kjøpe sesongkort i julegave

Vi gir deg 6 gode grunner til å gi Sesongkort på Marienlyst i julegave til deg selv eller noen du kjenner.

Annonse:

1. Miljøvennlig 

En opplevelse som et sesongkort er miljøvennlig og sparer miljøet før unnødvendig utslipp kontra en fysisk gave. Med andre ord, en gave du kan kjøpe med god samvittighet.

2. Varer hele året

Et sesongkort varer gjennom gjennom nesten hele året, med opplevelser fra april til november.

3. Dele opplevelser 

Ved å kjøpe sesongkort får du mulighet til å dele gode opplevelser med andre som er glad i Strømsgodset. Man kan reise på kamp sammen med kjente eller alene, men likevel være en del av et større felleskap. 

4. Spenning i hverdagen 

Et sesongkort på Marienlyst gir deg 15 unike, nervepirrende og underholdende opplevelser, som krydrer hverdagen og følelseslivet ditt. En kamp på Gamle Gress kan løfte en ellers grå søndag. 

5. Støtter din lokale klubb

Ved å kjøpe sesongkort i Strømsgodset er du med på å fysisk og økonomisk støtte byens klubb. I steden for å legge igjen pengene hos en ukjent leverandør støtter du med et sesongkort det lokale kultur- og idretttslivet i byen. Inntekter til klubben brukes også til å drifte samfunnsarbeidet klubben gjør i nærmiljøet, gjennom blant annet Blåtimer og drift av vårt Gatelag.

6. Fordelsprogram

Med sesongkort 2020 får du en rekke rabatter og tilbud hos våre samarbeidspartnere, som kan spare deg for tusenvis av kroner. Se alle faste sesongkortfordeler HER. Det vil også komme egne tilbud gjennom året fra våre partnere, som kun gjelder de med sesongkor tpå Marienlyst. Alle tilbud sendes ut på mail. 

 

SLIK GJØR DU:

Ønsker du å kjøpe sesongkort går du inn via denne linken: SESONGKORT 2020. Velg det antallet og hvilket felt på stadion du ønsker dine sesongkort. Sesongkort kan betales både med faktura og direkte med kort. 

NB: dersom sesongkortet skal være en julegave til noen andre anbefaler vi deg å legge inn din egen mailadresse når du bestiller kortet, for å unngå å avsløre gaven. Mailadressen kan endres i etterkant hvis ønskelig. 

Annonse fra Eliteserien: