3 gavetips før jul

Ikke helt ferdig med julegavene? Da kommer tre gavetips her!

Annonse:

Sesongkort 2022

Sesongkort på Marienlyst er julegaven som varer hele året. Opplevelser ligger på topp på ønskelistene til nordmenn før jul. Det er både bærekraftig og det støtter et lokalt næringsliv. 

Et sesongkort gir 15 unike opplevelser, som man kan dele med de man er glad i. Gi bort noe å glede seg til. Vi har sesongkort helt fra kl. 500,- og oppover. Se alle priser og oversikt via lenken under. Dette er også en perfekt gave hvis du er sent ute, hele kjøpet kan gjøres hjemmefra med noen få tastetrykk. 

PS: det er lov å kjøpe julegave til seg selv også...

Kjøp sesongkort 2022 her

Gavekort

Vi selger gavekort til følgende summer: 300,-  500,- 1000,-  1500,- og 2000,-. Gavekortet kan benyttes på sesongkort 2022 eller på enkeltkamper 2022. Ved kjøp av gavekort mottar du en referansekode som brukes når du skal løse inn gavekortet. Kortet har varighet ut 2022.

En perfekt gave hvis du er litt usikker på hvor en person vil ha sesongkort, eller hvis du skal gi det til en som kun får gått på enkeltkamper

Kjøp gavekort her

Supporterutstyr

Hva med å gi bort et SIF-håndkle, en julekule eller kanskje en termoflaske? Skal du gi gave til noen som er glad i Strømgsodset vil de alltid bli glade for SIF-effekter. Vi har en rekke produkter til nedsatt pris i vår webshop.

Kjøp innen utgangen av onsdag 15. desember for å være sikret å få varen i posten før jul.

 

NB: det er også mulig å kjøpe årets SIF-koleksjon fra Puma hos XXL på Gulskogen

Annonse fra Eliteserien: