– Vi trenger støtten fra supporterne

Jakob Glesnes gleder seg til kamp mot gamleklubben – og roser støtten laget har fått fra supporterne så langt denne sesongen.

I morgen venter Sarpsborg 08 på Marienlyst – laget både kaptein Jakob Glesnes og Kristoffer Tokstad har fortid i. Alle de tre siste oppgjørene mot Sarpsborg har endt uavgjort, og det kan fort bli en ny tett og jevn affære mot fjorårets bronsevinner og cupfinalist.

– Det blir en viktig kamp for to lag som trenger poeng nå, så alt ligger til rette for en morsom kamp på Marienlyst i morgen, sier Jakob Glesnes.

Kjøp billetter til Sarpsborg-kampen her.

Selv om spillet har vært tidvis bra har vi plukket færre poeng enn vi ønsker i de siste kampene. Det er noe vi svært gjerne ønsker å endre på, og vi tar med oss selvtilliten fra onsdagens seier i cupen.

– Vi må bare bygge videre på det. Vi fikk selvtillit der som vi kan ta med oss inn til kampen i morgen.

Jakob mener nivået på treningene er bra, selv om man får mindre tid sammen på feltet denne måneden på grunn av det tette kampprogrammet. Men det er på treningsfeltet man må legge grunnlaget.

– Vi er der vi skal være, og selv om det er mange kamper og færre treninger nå synes jeg vi gjør det godt på trening om dagen. De treningene vi har er med kvalitet.

Så håper vi at støtten fra GodsetUnionen vil være det som hjelper oss til å ta de tre poengene vi trenger nå. Kapteinen roser støtten laget har fått så langt i år, både i medgang og motgang.

– De har vært fantastiske, og støttet oss både når det har gått bra, og når det har gått dårlig. De er helt suverene, og må bare fortsette. Vi trenger den støtten, avslutter 24-åringen.

Annonse fra Eliteserien: