– Vi spiller med selvtillit

Eirik Ulland Andersen noterte seg for tre målpoeng i seieren over Viking.

Annonse:

Allerede i det tiende minutt kunne Eirik Ulland Andersen juble for scoring i tredje hjemmekamp på rad etter et flott gjennomspill av Lars Vilsvik.

– En helt nydelig pasning, som han attpåtil slår med venstrefoten. Fantastisk, sier Eirik om den målgivende pasningen fra Lars.

Den scoringen gjorde også at det var vi, og ikke våre motstandere som tok ledelsen i kampen. Det var akkurat det vi ønsket, etter å ha slitt med å ha kommet under i for mange kamper tidligere i sesongen.

– Vi får en god start på kampen, og det gir oss selvtillit. Endelig får vi bra flyt i angrepsspillet, skaper mye sjanser og scorer fine mål. I dag spiller vi med masse selvtillit.

– Innøvd trekk

Drøye tjue minutter senere var han nok en gang involvert da Jakob Glesnes doblet ledelsen. Etter at hans frispark traff Jakob i ryggen, fikk midtstopperen etter hvert sendt ballen i nettet. Det var ikke tilfeldig, spøker målpoeng-garantisten fra vestlandet.

– Det var et innøvd trekk, ler 24-åringen.

– Det var litt heldig, men en fin volleyavslutning. Kjekt for han, du så jo hvor glad han ble. Han visste ikke engang hvordan han skulle feire!

Etter 50 minutter scoret vi vårt tredje mål. Det målet skal nok ikke Eirik ta så mye av æren for, men målpoeng kan han notere seg for likevel, etter å ha vært nest sist på Bassels briljante kunstscoring.

– Han viser det på trening hele tiden, så det er gøy at han får det ut i kamp, sier Eirik om lagkameraten.

Ser frem til torsdag

Allerede om tre dager er det ny kamp når vi tar den korte turen til Isachsen stadion for 3. runde i cupen. Eirik har møtt torsdagens motstander flere ganger i OBOS-ligaen, men ser nå frem til å møte dem for første gang som Godset-spiller.

– Det blir spesielt å møte dem som Godset-spiller, og det gleder jeg meg til. Vi skal ta med oss det vi viser i dag, komme ut der med selvtillit og trøkk, og vise at vi er et mye bedre lag enn dem, er den klare meldingen fra Eirik Ulland Andersen, som nå står med seks målpoeng på ni kamper denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: