– Vi skal være godt forberedt

Eirik Ulland Andersen er optimistisk før søndagens bortekamp mot Bodø/Glimt.

Annonse:

Søndag venter en ny kamp i Eliteserien, der vi møter Bodø/Glimt på Aspmyra. Fjorårets vinnere av OBOS-ligaen ligger på 13. plass etter sju serierunder.

– Det blir nok en tøff bortekamp, men jeg synes vi leverte bra i cupkampen, og ser bra ut, så jeg er optimistisk, sier Eirik Ulland Andersen etter fredagens trening på Marienlyst.

Han var blant de som spilte 90 minutter da vi tok oss videre i cupen på onsdag. En kamp som ble mer spennende enn vi håpet på, men Eirik føler vi hadde god kontroll kampen gjennom, og tar med seg mye positivt fra midtuka.

– Det var en fin opplevelse med mye folk, og det er alltid kjekt med cup. Det var bra, vi kom til en fin hall, alt lå til rette, og vi løste oppgavene bra. Jeg følte vi hadde full kontroll, de scoret på sin eneste sjanse i 2. omgang, og jeg visste vi kom til å score etterpå.

25-åringen mener nå at vi er godt forberedt inn mot søndagens kamp, den andre av de mange kampene som kommer jevnt og tett i mai måned.

– Vi vet hva som kommer, og det skal vi være godt forberedt på. Det er et godt lag, men de har ikke vunnet på seks kamper nå, og slitt litt på hjemmebane. Vi må gå ut i høyt tempo, og ville ta kontroll på kampen, så blir det bra, avslutter han.

Annonse fra Eliteserien: