– Vi skal feie til og være offensive

Mandag avslutter vi vårsesongen med hjemmekamp mot Kristiansund, en kamp der vi har svært mye å revansjere.

Annonse:

I mai tapte vi hele 4-0 borte mot samme motstander, etter en begredelig kamp fra vår side. Mye har imidlertid skjedd siden den gang, og før mandagens kamp står vi med fem strake kamper uten tap.

– Kristiansund er jo en motstander som vi har veldig mye å revansjere. Det er den dårligste prestasjonen vi har hatt på mange år. Men den følelsen ønsker vi ikke å få igjen, nå skal vi være fulladet, og gi dem den følelsen vi hadde etter den kampen, sier Bjørn Petter Ingebretsen.

Kjøp din billett til mandagens kamp her

Samtidig skal vi bygge på de gode prestasjonene vi har hatt i de siste kampene. Forrige mandag ble det en tung avslutning på kampen da Lillestrøm utlignet sju minutter på overtid, men vi leverte en godkjent bortekamp. Det etter to svært gode hjemmekamper mot Ranheim i cup og serie.

– Vi var fornøyd med prestasjonen, men ikke fornøyd med å miste to poeng på overtid. Men det får vi ikke gjort noe med. Man må bare se fremover, og det gjør vi. Gutta var fort på banen igjen, og nå skal vi bare lære av det baklengsmålet og unngå at det skjer igjen.

Prestasjon i fokus

Nå ønsker vi å få en ny god prestasjon, og gjerne tre poeng, i vår siste kamp før vi tar en liten sommerferie.

Etter mandagens kamp venter en pause på nærmere en måned før vår neste kamp mot Bodø/Glimt 5. august. Med andre ord får vi her en mulighet til å avslutte en skuffende vårsesong med fem strake seire.

Men aller viktigst er det å avslutte med en god prestasjon, mener BP.

– Det hadde vært veldig fint å få avsluttet med en bra prestasjon, og gjerne seier, men så lenge prestasjonen er god så er vi fornøyde. Det er det viktigste.

Håp om reprise fra fjoråret

Da kan man jo håpe på en reprise fra samme oppgjør i fjor – attpåtil på samme dato. I år som i fjor møter vi Kristiansund på Marienlyst 9. juli.

For et år siden var det ikke vi som tapte 4-0, men derimot ledet 4-0 etter 35 minutter. BP lover et bedre lag enn det vi så mot dem tidligere i år, men selv om han derimot langt ifra kan love en reprise fra fjoråret tar han gjerne en lignende prestasjon.

– Kampen i fjor var en morsom opplevelse, som vi godt kan gjenskape. Det blir nok ikke sånn igjen i år, men vi skal være klare og trøkke til fra start. Her hjemme skal vi styre alle kamper, og på mandag skal vi feie til og være offensive i hodet, avslutter BP.

Annonse fra Eliteserien: