– Vi skal angripe

Eirik Ulland Andersen er offensiv i tankegangen før morgendagens hjemmekamp mot Kristiansund.

Annonse:

I morgen tar vi i mot Kristiansund på Marienlyst til den 16. serierunden i Eliteserien. Der skal vi revansjere både tapet og den skuffende prestasjonen mot Lillestrøm sist og 2-0-tapet mot Kristiansund tidligere i sesongen.

Det skal vi gjøre ved å offensive. Formspiller Eirik Ulland Andersen, som står med ni målpoeng denne sesongen, er tydelig på hvordan vi skal slå nordmøringene.

– Vi skal angripe, være offensive, skape mye sjanser og score mye mål, svarer han kort og konsist på hvordan vi skal vinne morgendagens kamp.

Må være mer kyniske

Samtidig etterlyser han mer kynisme – og at vi scorer kampens første mål. Alt for ofte har vi fått en dårlig start ved å slippe inn det første målet, og dersom vi unngår det har vi – naturlig nok – større sjanse til å ta tre poeng.

Vi setter pris på støtten fra GodsetUnionen. De har vært veldig bra i år

— Eirik Ulland Andersen

– Vi må jobbe med å stå bedre som lag i kampene, i tillegg til å være mer kyniske. Det blir viktig fremover å få det første målet i kampene. Det har mye å si, mener kantspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Roser GodsetUnionen

Med flere sesonger bak seg i OBOS-ligaen, der Kristiansund også har tilbrakt de sisteårene, er han kanskje en av de på vårt lag som kjenner søndagens motstander best. Som Vard Haugesund- og Hødd-spiller har han stort sett tapt kampene mot KBK, men han scoret mot dem i både 2014 og 2015 – og i fjor var han nest sist på det avgjørende målet da han var med å slå dem 1-0 med Hødd.

– Det er et krigelag med bra lagmoral, som er bra på dødballer, i tillegg til å ha et par spillere som kan gjøre ting på egenhånd. De er absolutt ikke en motstander vi skal ta lett på.

Men forhåpentligvis kan våre supportere fortsette slik de har levert så langt denne sesongen – og hjelpe oss til tre viktige poeng i morgen.

– De må bare fortsette og stå på. De har vært veldig bra hele veien, også på bortekamper. Vi setter stor pris på det, avslutter Eirik Ulland Andersen.

KJØP DIN BILLETT HER.

Annonse fra Eliteserien: