_E6A2701Lars Vilsvik

– Vi må stramme inn defensivt

Lars Vilsvik er tydelig på at det defensive er det viktigste å ta tak i for å forbedre resultatene.

Annonse:

I morgen venter Kristiansund på bortebane for et Strømsgodset-lag som veldig gjerne vil slå tilbake etter en tung periode. 

– Det er en viktig kamp. Vi har veldig lyst til å snu det her nå, og det er der vi må starte den jobben, sier Lars Vilsvik om morgendagens kamp.

Ringreven med 264 offisielle kamper for Strømsgodset er tydelig på at å få orden på det defensive er det aller viktigste om man skal snu den defensive trenden.

– Vi må stramme inn i det defensive, og vi vet at når alle mann er på stasjonen og jobber så er vi gode nok til at vi kommer til å skape sjanser. Men først må vi få den defensive tryggheten, også får vi ta det derfra, mener han.

Han trekker frem fjorårets gode høstsesong der han også mener at det at vi etter hvert fikk frem den defensive tryggheten gjorde at vi etter hvert også sprudlet offensivt.

– Hvis du holder nullen, så taper du i hvert fall ikke kampen, og da trenger du heller ikke en haug med sjanser for å avgjøre det. Det defensive er det viktigste nå, og så tror jeg at hvis vi har den tryggheten defensivt og klarer å kontrollere kampen selv om vi ligger litt lavt, så vil det offensive komme, sånn som det gjorde i fjor, fortsetter norsk-tyskeren.

Samtidig må man naturligvis jobbe hardt for det.

– Vi må få forandra på de tingene vi får gjort noe med på den korte tiden mellom kampene, også må vi være klare over at det ikke kommer av seg selv. Vi må jobbe beinhardt for det, og må gi alt i 90 minutter pluss tillegg i hver kamp fremover, avslutter Lars.

Annonse fra Eliteserien: