– Vi har alltid et press fra oss selv

Onsdag slo han Brann på Marienlyst, natt til torsdag ble han far for andre gang og på søndag venter serieleder Bodø/Glimt. Etter lørdagens økt tok vi en prat med Henrik Pedersen om dagene som har vært – og kampen som kommer.

Annonse:

Få timer etter 3-1-seieren over Brann på Marienlyst onsdag kveld ble Henrik og Isabella foreldre for andre gang – før Bodø/Glimt venter på Aspmyra for Henriks unge mannskap i morgen.

Det har blitt noen hektiske og følelsesladde dager for 42-åringen, men nå ser han frem til en svært spennende oppgave, og han gleder seg stort til søndagens kamp.

Med ti seire og én uavgjort på de første elleve kampene er Bodø/Glimt naturlig nok store favoritter – men vi trives med å slå nedenifra, og har tro på at vi kan skape trøbbel for serielederen i morgen kveld.

– Vi har alltid et press fra oss selv, som vi selv skaper, på den måten at uansett hvem vi møter så spiller vi alltid for å vinne. Vi vil levere en veldig god prestasjon der oppe, og lære fra kampen, men det er ingen som skal tvile på at vi reiser opp for å skape et godt resultat, sier Henrik klart og tydelig på spørsmål om vi reiser opp dit uten press på oss.

Se hele intervjuet med Henrik i videovinduet under.


Annonse fra Eliteserien: