– Vi går for tre poeng

Jonathan Parr går for seier i det som kan bli hans kamp nummer 50 for Strømsgodset.

Annonse:

Etter å ha tatt tre poeng mot Kristiansund i siste hjemmekamp, er vi nå klare for å avslutte vårsesongen mot Molde på Aker stadion. Etter å ha brukt den siste uka på å forberede oss, føler vi oss nå godt forberedt til å kjempe om tre poeng på en tøff bortebane.

Jonathan Parr forteller at vi tar med oss opplevelsen fra forrige kamp inn mot Molde-kampen, men at man er fullt klar over at vi møter et godt lag på søndag.

– De er et bra lag, som spiller på en litt særegen måte, men vi har trent på hvordan vi skal takle det både offensivt og defensivt. Vi er klare, og går for tre poeng, sier Oslo-gutten, som kom til oss fra Ipswich før forrige sesong.

Han mener at det ikke bør være store forskjeller på hvordan vi fremstår på Aker stadion sammenlignet med hjemmekampen mot samme lag for snaue tre uker siden, og tilnærmingen går mye ut på det samme som sist.

– Vi ønsker å spille vårt spill, og det handler om å gjenskape det positive fra den forrige kampen. Vi skal fortsette med bra offensivt spill, og samtidig bli enda mer kyniske og tettere bakover.

– Vi jobber hardt for å snu trenden

Vi føler at vi har noe uforløst over oss.

— Jonathan Parr

Dette er altså avslutningen på vårsesongen, før det venter en tre uker lang pause, der gutta også får en liten ferie fra fellestreninger for å samle krefter inn mot høstsesongen.

Der satser vi på å levere bedre enn vi har gjort i starten av sesongen, i det som har vært en trøblete vårsesong for vår del. Men det har samtidig vært stigning i prestasjonene, og vi har til tider levert gode prestasjon. For eksempel i hjemmekampen mot Kristiansund nå sist, men også hjemme mot Viking og borte mot Vålerenga i juni.

– Vi har ikke prestert så godt som vi ønsker, men vi føler at vi har noe uforløst over oss, sier Jonathan.

Når ting ikke går helt veien er det også helt naturlig at det blir litt ekstra vanskelig å komme tilbake i rytmen. Ting kan ta tid, og da vil det være viktig å være tålmodige – i tillegg til å jobbe hardt og å være fokuserte hver eneste dag.

– Det er jo sånn at når det går litt i mot så tar det litt ekstra til for å snu det, og man får marginer mot seg. Det skal litt til, men vi jobber hardt og vi er på gang. Vi håper å se videre stigning, og enda bedre prestasjoner fremover, avslutter venstrebacken, som forøvrig runder 50 offisielle kamper for Strømsgodset dersom han kommer på banen mot Molde på søndag. 

Annonse fra Eliteserien: