– Vi fant tonen utpå der

Ny dag med Usain Bolt på treningsfeltet – der han også fikk seg notert seg for flere scoringer på spilløkta. To av dem assistert av Amahl Pellegrino.

Annonse:

Usain Bolt gjennomførte i dag sin andre trening med Strømsgodset, der han definitivt leverte det de fremmøtte på tribunen håpet å se. I tillegg til en tunnel og flere scoringer, så det ut som han fikk et godt samarbeid med Amahl Pellegrino.

De to ble plassert på samme lag på spilløkta, og to av Bolts scoringer var etter målgivende pasning fra Amahl.

– Vi fant tonen utpå der vi. Han er det bare å signere, ler Amahl, og roser mannen med 19 gullmedaljer i OL og VM.

– Han er en legende som jeg har sett opp til i mange år, men samtidig er han en fyr med beina godt planta på jorda. Det er veldig spesielt, og morsomt, og ha ham med her, og trene med ham, sier Hedensrud-gutten.

– Kult for Drammen

Han synes også det er veldig morsomt at Drammen får oppleve å ha Usain Bolt på besøk. Det har skapt svært stor oppmerksomhet de siste dagene, og har sørget for god stemning på tribunen under treningsøktene.

– Det er kult for Drammen, og alle de som får oppleve å se han her, fortsetter Amahl.

For hans del var dagens trening også hans første møte med verdens raskeste mann. Etter å ha spilt for Team SIF på mandag hadde Amahl fri i går, og var ikke til stede da Bolt plutselig dukket opp under spillermøtet før gårsdagens trening.

– Det var kanskje feil dag å få fri på, men når han skal være her en uke så går det helt fint, avslutter han.

– Tenkte at det ikke kunne stemme

En som var der i går, men som naturligvis også synes det er veldig morsomt med Usain Bolt, er Bassel Jradi. Han legger definitivt ikke skjul på at det er spesielt å ha med verdens raskeste mann, og kanskje verdens største idrettsprofil, på trening i Strømsgodset.

– Det er veldig fett. Han er tross alt en av de største atletene gjennom tidene, og verdens raskeste mann. Det er spesielt, smiler Bassel Jradi etter at Usain Bolt har gjennomført sin andre trening med Strømsgodset.

For Bassels der var det imidlertid ikke et enormt sjokk da superstjernen dukket opp. Tidligere på morgenen hadde han fått en melding med spørsmål om Bolt skulle komme – uten at han helt trodde på dette på det tidspunktet.

– Da jeg fikk den meldingen trodde jeg først han som skrev den var full, ler Bassel, før han fortsetter.

– Jeg tenkte at det ikke kunne stemme. Men jeg visste at Puma kom, og at han kanskje kom for å hilse på. At han skulle være her en hel uke hadde jeg aldri trodd.

Annonse fra Eliteserien: