– Supporterne gir oss et ekstra gir

Les hva en strålende fornøyd Marcus Pedersen hadde å si etter scoring og seier mot Vålerenga.

Det var ikke spilt mer enn fem minutter av høstsesongen før Marcus Pedersen stanget oss i ledelsen mot Vålerenga, og viste hvordan han mener vi må opptre i høst.

– En god gammeldags Godset-scoring. Et godt innlegg fra Lars, og da skal jo jeg være i boksen og krige den inn. Det var nydelig, smiler 27-åringen fra Hamar.

Det ga oss en fantastisk start på en god kamp. Vi har vært opptatt av viktigheten av å få det første målet i kampene, noe vi har klart tidlig i de to siste hjemmekampene.

– I dag slipper vi ikke inn først, og det har mye å si at vi slipper å jobbe etter utligning fra start. Jeg synes vi gjør en veldig god 1. omgang etter det også. 2. omgang er litt mer åpent, og det blir mer løping, men når vi gjør det sammen som et lag så går det bra.

– Vi skal klatre på tabellen

Marcus Pedersen
Marcus Pedersen stanger inn ledermålet mot Vålerenga.

– Vi var 12 mann der ute.

— Marcus Pedersen

Marcus mener han har sett en stigning de siste ukene, med gode prestasjoner mot Kristiansund og Molde i de to siste kampene før sommerpausen. Vi bygget videre på det i dag, og fikk en god opplevelse mot gamle kjente i Vålerenga.

– Det var veldig viktig, og når vi ligger der vi gjør så er det viktig å klatre. Jeg føler at vi nå har bestemt oss ordentlig for at dette skal snu, og at vi skal ligge et helt annet sted på tabellen.

Publikumsfavoritten roser også våre supportere, som ga oss fantastisk støtte nok en gang.

– Vi er faktisk 12 mann utpå her. Den gode støtten fra tribunen gjør at alle får et ekstra gir, og alle løper til krampa tar dem. Det er det som må til for å knekke de lagene som er i form. Dette var en ordentlig lagseier, avslutter Marcus.

Annonse fra Eliteserien: