– Kjempegøy å ha han her

Tor Ole Skullerud roser Usain Bolt, og mener man har fått et godt utbytte av å ha verdens raskeste mann på besøk.

Fredag gjennomførte vi den siste økta før vi tar helga fri, og da var det på sin plass med en liten oppsummering fra Tor Ole Skullerud, spesielt med tanke på det celebre besøket vi har hatt de siste dagene.

– Jeg synes de har hatt bra energi og godt humør, og det gjør at blir kvalitet på treningene. Når det er så varmt så svinger det litt opp og ned i energinivå der ute, men totalt sett synes jeg at det har vært en glad og god uke. Med hyggelig besøk av «han sprinteren», smiler Tor Ole Skullerud i intervjuet gjort av Magne Jordan Nilsen etter fredagens trening.

Se hele intervjuet i videoen under. Saken fortsetter under videovinduet.


Gir stor ros til Bolt

Tor Ole er svært fornøyd med det utbyttet vi har hatt av å ha ham på trening, og roser personligheten og væremåten til superstjernen.

– Han er helt suveren. Det er kjempegøy, og helt ukomplisert, å ha ham her. Han er en flott fyr som gir av seg selv i alle retninger. Han synes det er kjempegøy å spille fotball, og det ser ut som han trives godt hos oss, sier Toro, som også senere i intervjuet roser friidrettsikonet.

– Det er veldig gøy å møte folk som har opplevd så mye, men som har en så «nedpå» holdning som det han har. Det synes jeg er veldig gøy. Det har vært en opplevelse å ha han på besøk, fortsetter hedmarkingen.

Perfekt timing

Samtidig er Toro tydelig på at det langt ifra er tilfeldig at vi har fått besøk nå rett før en frihelg. Det kan i blant være vanskelig å opprettholde høy kvalitet på treningsfeltet i disse ukene, men det har definitivt ikke vært et problem denne uka.

– Det er helt perfekt timet det her, og det er helt bevisst. Det har vært helt innertier. Disse ukene pleier å være litt utfordrende med å holde oppe kvaliteten på trening, men det har vi klart bra. All honnør til gutta som har tatt på den måten de har gjort. Vi har fått godt utbytte av det, avslutter Toro.

Annonse fra Eliteserien: