– Håper det kommer mange folk

Jonathan Parr er friskmeldt, og gleder seg til helgas storkamp mot Rosenborg.

Etter et lite skadeopphold er Jonathan Parr tilbake i full trening, og igjen klar for kamp. Etter å ha stått over mot Tromsø og Odd var han tilbake på benken mot Haugesund i helga.

Annonse:
Før den kampen hadde han bare hatt en økt med laget, men var klar til å komme inn om det trengtes. Nå er han klar for å få en full treningsuke inn mot Rosenborg-kampen.

– Det er godt å få trent ordentlig igjen, og jeg har fått bygget meg bra opp gjennom forrige uke. Kroppen føles bra, og det blir godt med en full treningsuke inn mot helga, sier Jonathan etter onsdagens trening.

Ønsker å slå tilbake

Nå venter altså regjerende seriemester Rosenborg på Marienlyst på søndag. Det er naturligvis en kamp vi gleder oss til.

– De har vært det beste laget de siste årene, så det blir en fin test for oss. Samtidig har vi jo selvfølgelig lyst til å slå tilbake etter en litt halvveis kamp sist. Jeg tror det blir en morsom kamp, og håper det kommer mange folk for å heie på oss.

Kjøp billetter til Rosenborg-kampen her.

I fjor ble det 2-0-tap for Rosenborg på Marienlyst, men året før var det vi som vant 2-0 etter to vakre scoringer av klubblegenden Øyvind Storflor og Jonathan selv. Det er en opplevelse Jonathan minnes med glede, og som han gjerne tar en reprise av.

Jonathan Parr etter scoringen mot Rosenborg i 2016.
Jonathan Parr etter scoringen mot Rosenborg i 2016.

– Det var moro, og jeg kunne gjerne gjort det igjen, smiler han, før han fortsetter.

– Det viktigste nå er å ta de tre poengene. Vi har vært litt opp og ned, som det ofte blir før ting setter seg ordentlig. Nå må vi opp igjen på det nivået vi vet vi har inne, for det blir en tøff kamp mot Rosenborg, og vi må være helt på topp for å slå dem, mener venstrebacken.

Og da håper vi selvfølgelig også på mye folk på stadion. Med flomlys og mange supportere på tribunene kan vi få en fantastisk ramme rundt søndagens kamp.

– Klart det, dette er en kamp mange har lyst til å se, og det er morsomt når det er mange på kamp. Flomlys og fullt stadion hadde vært helt fantastisk. Det er da det er skikkelig trøkk på Marienlyst, avslutter Jonathan Parr.

Annonse fra Eliteserien: