– Hadde smakt bedre med seier

Mounir Hamoud leverte en profesjonell og god opptreden i en uvant stopper-rolle mot Rosenborg.

Annonse:

Det var på forhånd knyttet store spørsmålstegn til at både Jakob Glesnes og Kim André Madsen, vårt mest brukte stopperpar de siste månedene, var utilgjengelige til kveldens kamp mot Rosenborg. Med Marius Høibråten som eneste midtstopper igjen i A-stallen måtte Mounir Hamoud inn og gjøre jobben i Jakob og Kims fravær.

Den jobben løste imidlertid ringreven godt. To baklengsmål til tross, så ble Mounir velfortjent kåret til dagens SIF-gutt. Men i vanlig stil er han ikke så opptatt av det.

– Det er greit det, men det hadde smakt enda bedre med seier, sier han, og trekker forsiktig på smilebåndet.

– En kamp vi kunne ha vunnet

Selv følte han at han klarte seg greit i den uvante rollen. Stort sett bra, men han var ikke helt fornøyd med slutten av kampen.

– Det gikk veldig bra lenge, så var det litt rufsete mot slutten. Totalt sett en helt grei kamp, sier han like ydmykt som alltid.

Lagets prestasjon er han imidlertid godt fornøyd med, selv om det ikke ville seg helt i dag. 32-åringen mener det var en kamp vi absolutt kunne ha vunnet.

– Det er en bra kamp, der vi møter et veldig godt lag, men det var en kamp vi kunne ha vunnet.

Man kan uansett konkludere med at den alltid profesjonelle Mounir gikk inn i midtforsvaret og gjorde det beste ut av situasjonen – og vel så det. Selv om det dessverre ikke ble poeng av det denne gangen.

Annonse fra Eliteserien: