– Godt med tre poeng

Tokki og Bassel var i perlehumør etter seieren over Sandefjord, og hyllet hverandre da de snakket om seiersmålet.

Annonse:

Med 25 minutter igjen av kveldens kamp mot Sandefjord var det de to kantspillerne som sørget for vårt seiersmål, og det eneste i kampen.

Tokmac Nguen spilte ballen til Bassel Jradi, som feilvendt hælsparket ballen tilbake til Tokki, og fra 17 meters hold curlet den lokale publikumsfavoritten inn sesongens første på vakkert vis.

– Det er enkelt når jeg kombinerer med en så god spiller som Bassel, smiler Tokki etter å ha gått runden med alle de fremmøtte riksmediene.

Bassel nøler heller ikke med å rose sin lagkamerat etter det flotte kombinasjonsspillet.

– Det er godt av han å se meg i mellomrommet der. Han gir meg ballen, jeg flikker den tilbake, og han setter den fint i hjørnet, sier dansk-libaneseren som har fått en ny vår i Godset-trøya denne sesongen.


Må ha tålmodighet

Det tok riktignok over en time før man fikk ballen i nettet bak Sandefjord-keeper Ingvar Jónsson. De to har flere årsaker til at det ble slik.

– Sandefjord er ikke noe dårlig lag. Formasjonen deres (3-5-2, journ. anm.) er vanskelig å spille mot, og de kjemper godt hele kampen, sier Bassel.

– Det er normalt at det blir sånn på hjemmebane, når motstanderen legger seg bakpå. Vi må være tålmodige, og utnytte sjansene når de kommer, supplerer Tokki.

Seier ble det uansett til slutt, og det er vi alle fornøyde med. Spesielt etter at det har endt 1-1 i våre to siste kamper, begge av typen der vi kunne fått med oss tre poeng med litt flere marginer med oss. På spørsmål om det var godt å score i Eliteserien for første gang siden mai i fjor, er det tydelig hva Tokki var opptatt av i dag.

– Det var godt med tre poeng, var svaret fra 23-åringen, før han som siste spiller endelig kunne ta turen hjem fra Marienlyst.

Annonse fra Eliteserien: