– Et lag som har fått dårlig betalt

Tor Ole Skullerud mener Bodø/Glimt er bedre enn resultatene i serieåpningen tilsier – men har definitivt ingen planer om å gi dem en hjelpende hånd i morgen.

Annonse:

I morgen er det klart for ny kamp i Eliteserien når vi gjester Bodø/Glimt på Aspmyra. Spillere og trenere er allerede på plass i Bodø for å gjøre de siste forberedelsene inn mot kampen.

Vi føler oss trygge på at vi vet hva som venter oss i morgen, og Tor Ole Skullerud legger ikke skjul på at han ser gode muligheter for tre poeng i Bodø i morgen.

– Bodø/Glimt er et lag som er veldig tydelige i måten de spiller på, og vi vet godt hva vi møter, og hva vi skal forberede oss på og håndtere. Vi ser absolutt muligheter for å score noen mål selv, og det har jeg veldig god tro på at vi skal kunne gjøre. Vi reiser dit for tre poeng, sier Tor Ole Skullerud.

Etter 3-1-seier i serieåpningen mot Lillestrøm har bodøværingene spilt seks kamper uten å vinne, og kun scoret ett mål på disse seks kampene. Tor Ole mener de har fått litt dårlig betalt ut ifra sjanser, men har på ingen måte planer om at de skal få bedre betalt i morgen.

– De har scoret lite, til tross for at de har hatt sjanser og muligheter. De gjorde en god prestasjon i Sarpsborg (0-0), der de brant straffe på overtid.

– De har fått litt dårlig betalt, spesielt hjemme. Det føler de nok selv også. Så skal vi sørge for at de fortsetter å få dårlig betalt, avslutter vår hovedtrener.

Avspark på Aspmyra i morgen er klokka 18:00.

Annonse fra Eliteserien: