– En spennende oppgave

Henrik Pedersen er full av lovord om morgendagens motstander, og ser frem til et taktisk interessant oppgjør på søndag.

Annonse:

– Det blir enda en spennende oppgave. Sandefjord er et av de meste strukturerte lagene offensivt, og det er ingen tvil om at de har en dyktig trener som gjør en god jobb med å strukturere laget sitt offensivt. Det blir en spennende oppgave for oss defensivt og i vårt presspill, sier Henrik Pedersen før morgendagens hjemmekamp mot Sandefjord.

Henrik er svært tro mot sin filosofi – og det samme kan man si om Sandefjords katalanske trener Martí Cifuentes. Det gjør at det taktisk er duket for et svært interessant oppgjør på Marienlyst i morgen.

– Tenker aldri på hvem som er favoritter

Foran kampen mot Bodø/Glimt forrige helg var Henrik krystallklar på at vi alltid har et press fra oss selv på å prestere på vårt beste, også i kamper der det ikke er store forventninger fra omgivelsene. Forventningene utenifra er i større grad tilstede denne helgen, som de alltid skal være når Strømsgodset spiller på Marienlyst.

Hvor stor grad man legger opp kampforberedelsene etter det er også noe forskjellige trenere kan ha forskjellige syn på – men Henrik er igjen krystallklar på at det ikke er noe vi tar hensyn til, og svarer kontant på spørsmål om vi forberedelsene påvirkes av det.

– Jeg tenker aldri på hvem som er favoritter. Det jeg tenker på er hvordan vi forbereder oss best mulig med en best mulig gameplan, og hvordan vi får det omsatt best mulig uansett hvem vi møter.

Se hele intervjuet vi gjorde med Henrik etter fredagens økt her.


Annonse fra Eliteserien: