Tokstad: – Det går rett vei

En småsyk Kristoffer Tokstad måtte stå over hjemmekampen mot Molde, men romerikingen er nå tilbake på trening – og ser frem mot søndagens oppgjør mot Vålerenga.

Annonse:

Kristoffer Tokstad har spilt siden beste fotball i Godset-drakt etter at Henrik Pedersen ankom klubben for et drøyt år siden, og kantspilleren fra Lørenskog nyter stor tillit under vår danske hovedtrener.

På sesongens åtte første kamper har han notert seg for tre målgivende pasninger. Den siste av dem i 2-1-seieren over Mjøndalen, der både Tokstad selv og resten av kollektivet leverte en av de bedre prestasjonene så langt i 2020. Sammen med laget har han gradvis forbedret prestasjonene gjennom sesongstarten.

– Jeg synes vi har hatt fin stigning fra første kamp til nå, og jeg synes det ser veldig bra ut. Vi slet en stund med å skape sjanser, men vi tok tak i det på trening, og nå synes jeg vi ser bra ut.

Mot Molde var imidlertid kantspilleren ute av troppen grunnet sykdom, men i går ble han klarert for spill igjen, og er nå tilbake på trening med resten av troppen. Etter det ufrivillige avbrekket er det en spillesugen Kristoffer Tokstad som ser frem til søndagens bortekamp mot Vålerenga.

– Det blir kult å møte Vålerenga nå. Vi har hatt noen bra kamper, og selv om resultatet ble stygt mot Molde synes jeg vi gjorde veldig mye bra. Nå har vi sett litt på video, hva vi skal rette på og hva vi skal ta med oss videre, og gleder oss til kamp.

Se hele intervjuet med Tokstad her.


Annonse fra Eliteserien: