– Det er mye følelser

I torsdagens sending fikk vi besøk av to spillere som sammen har vært involvert i hele 39 av våre scoringer denne sesongen.

Annonse:

Tokmac var svært delaktig i seirene over Vålerenga og Lillestrøm, før et gult kort gjorde at han måtte stå over seriekampen mot sistnevnte.

Å stå over den kampen var tungt for ham, og i dagens sending er han tydelig på at det er mye følelser i spill i en sånn periode som klubben nå er inne i.

Nå er denne karantenen ferdigsonet, vi har vært gjennom en landslagspause – og da er Tokmac svært spillesugen etter tre uker uten kamp.

– Det er lenge siden jeg har spilt nå, og jeg kjenner det i kroppen. Jeg har lyst til å gå ut der og gjøre alt jeg kan for at vi skal vinne og ta de poengene vi trenger, sier Tokmac i sendingen som du kan se i vidoevinduet under.

Han har sett bra ut på trening, og hvis han presterer på et like høyt nivå som han har gjort i det siste er han en mann som virkelig kan skape hodebry for Stabæk.

En kampklar og spillesugen Tokmac Nguen gjestet Godset Live i dag.
En kampklar og spillesugen Tokmac Nguen gjestet Godset Live i dag.

– Jeg gleder meg til å spille. Det er en viktig kamp, og det er sånne kamper det er kult å spille. At jeg kan være med på det, det er jeg glad for, sier han, og er tydelig på at han føler seg bra.

– Jeg er i bra form, og føler meg veldig bra. Jeg gleder meg til å få ut det som sitter inne nå.

Senere i sendingen fikk vi altså også besøk av Eirik Ulland Andersen.

Eirik er naturligvis også i høyeste grad klar for lørdagens kamp, og mener bestemt at det ekstra presset som venter ikke vil tynge oss. Heller tvert imot.

– Jeg synes vi har prestert bra i de kampene vi har hatt press på oss, sier han, og trekker frem blant annet de nevnte kampen mot Vålerenga og semifinalen mot Lillestrøm.

– Vi har vist at vi er klare til sånne kamper der det er skikkelig trøkk på oss, og det håper jeg vi skal være på lørdag også, fortsetter han.

I videovinduet over kan du høre mer av hva Tokmac og Eirik hadde å si – og i tillegg se noen høydepunkter av deres involveringer denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: