– Det er i sånne kamper man må stå frem

Det ble som vanlig lystig stemning i studio med Herman Stengel på besøk. Her ser du tirsdagens Godset Live-sending.

Annonse:

Som nevnt tidligere skal vi denne uka ha livesendinger fra vårt studio på VIP Corner hver eneste dag opp mot serieavslutningen mot Stabæk på lørdag.

Etter å ha fått besøk av hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen og sportssjef Jostein Flo i gårsdagens to sendinger, var det Herman Stengel som var ukens første representant fra spillerstallen.

Det ble som det alltid blir med humørsprederen Herman i lag med programlederne Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen. Mellom humoren kom vi imidlertid innom flere viktige punkter inn mot lørdagens kamp, der Herman har stor tro på eget lag i møtet med gamleklubben.

– Vi har satt oss selv i en kinkig situasjon, så da får vi bare vinne på lørdag. Det blir en fight, og det kan bli tøft, men vi må gjøre en god kamp, så tror jeg vi skal slå Stabæk. Jeg har stor tro på det, og det kommer vi til å gjøre, sier lysluggen fra Hokksund i sendingen.

Samtidig kommer vi inn på det at han altså skal møte en klubb han tilbrakte flere år hos i en kamp som er av svært stor betydning for begge klubber. Uten at han lar det lokke ham av pinnen.

– Det blir spennende, men det viktigste er at vi spiller i Eliteserien neste år. De følelsene er borte på lørdag. Da er det vi som skal vinne, og vi som skal styre.

Hele sendingen ser du i videovinduet over.

Annonse fra Eliteserien: