– Det blir en krig

Johan Hove forteller om en spillergruppe som gleder seg til lørdagens lokalderby.

Annonse:

20 år gamle Johan Hove forbereder seg i disse dager til sitt tredje oppgjør mot Mjøndalen som Strømsgodset-spiller.

Han spilte fra start i begge derbyene forrige sesong – der bortekampen var én av kun to kamper fra start i fjor høst. Nå har han imidlertid en helt annen rolle, som toppscorer og nøkkelspiller på vår midtbane.

– Vi vet egentlig hvordan det blir. Det blir en krig. Mjøndalen kommer til å slå masse langt, og være direkte i spillestilen. Vi kommer til å spille vårt eget spill, men innsatsen og tælen skal ligge i bånn, innleder sogningen med 53 kamper for Strømsgodset.

– Det blir jo også en veldig viktig kamp tabellmessig, der vi kan legge dem trygt bak oss med seier – og de kan hente seg inn dersom de vinner. Hvordan påvirker det et sånt oppgjør?

– Det er jo klart at det gjør kampen enda viktigere enn den allerede er. Det er ikke noe å legge skjul på at det er en skjebnesvanger kamp på lørdag. Vi er nødt til å bruke det til å gi oss enda mer motivasjon og enda mer lyst til å vinne. Vi vet at vi er et bedre lag enn dem, så vi er nødt til å være oss selv og komme opp på det gode nivået vi kan ha.

Se hele intervjuet med Johan Hove her.


Annonse fra Eliteserien: