– Deilig å spille igjen

Kristoffer Tokstad er ordentlig på gang igjen etter å ha blitt slått helt ut med sykdom. Etter å ha fått sin første kamp for sesongen mot Vålerenga gleder han seg stort til sin første kamp på Marienlyst for året.

Annonse:

Etter å ikke ha spilt kamp siden midten av februar var Kristoffer Tokstad tilbake i startoppstillingen mot Vålerenga forrige helg. Etter å ha kommet hjem fra Marbella ble kantspilleren slått helt ut av en luftveisinfeksjon som gjorde at han lå rett ut i fire uker. Deretter fulgte en periode der hodet ville komme raskere i form enn kroppen tillot.

– Når du begynner å bli frisk etter å ha ligget i ro så lenge vil du jo komme i form med en gang, men kroppen sa ganske klart ifra når jeg kom hjem fra joggeturer og hadde plan om å trene mer, forteller 26-åringen.

Det at han hadde hatt en god sesongoppkjøring gjorde det selvfølgelig ekstra kjedelig. Etter to gode kamper som vingback mot Krasnodar og Lokomotiv Moskva fulgte han opp med to scoringer mot Sandefjord i det som ble hans siste kamp før sykdommen tok tak.

Sto over grunnet begravelse

Mot Vålerenga var han endelig tilbake i startoppstillingen, og fikk en fin opplevelse med overbevisende seier og 76 spilte minutter.

– Først og fremst var det deilig å spille igjen. Det gikk litt opp og ned i kampen, men det gikk greit, og det var ekstremt deilig å slå Vålerenga og ta tre poeng, sier Kristoffer, før han erkjenner at det ble tungt mot slutten av kampen.

– Jeg kjente at det ble tungt på slutten, men jeg visste at jeg ikke kom til å holde 90 minutter.

Mot Tromsø på onsdag var han så ute av troppen igjen, men for ordens skyld så skyldtes det at han skulle i begravelse.

– Vi skal gå ut i hundre

Nå ser han frem til det som kan bli årets første kamp på Marienlyst for hans del – når både han og lagkameratene akter å revansjere tapet i Tromsø i midtuka.

– Der skal vi absolutt slå tilbake, og vi går selvfølgelig for tre poeng.

På Marienlyst skal vi angripe og underholde, og det revansjesugne mannskapet har definitivt planer om å la Odd få kjenne nettopp det i morgen.

– Vi skal gå ut i hundre og kjøre på gjennom hele kampen, avslutter Kristoffer Tokstad.

Kjøp din billett til kampen her

Annonse fra Eliteserien: