89706580_673247553445462_4874057504591446016_n

Tredje strake for jentene i NM-kvalik

Strømsgodsets damelag slo Holeværingen 5-2 i NM-kvalik for J19. Dermed står de med tre strake seire i gruppespillet.

Annonse:

Kamptroppen var så ung som 16, 5 år i snitt – og jentene i blått gikk respektløst til verks på Gulskogen kunstgress denne søndagen. De rullet opp det ene flotte angrepet etter det andre og ga seg ikke før fem baller lå i nettet bak gjestenes keeper.

Trenerteamet roser dedikasjonen til spillerne og ser stor fremgang på kort tid i gruppa.

- I løpet av de åtte ukene vi har holdt på har jentene vokst stort. Det er en ung og lærevillig gruppe vi jobber med og vi i trenerteamet ser resultater av det vi har jobbet med. Mot Holeværingen var vi spesielt fornøyd med presset på motstander og angrepsfotballen med gjennomspill og løp. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier trener Torkel Knudsen.

Torkel Knudsen går gjennom taktikken i garderoben.
Torkel Knudsen går gjennom taktikken i garderoben.

Neste oppgave i Telenor-cupen er mot Stoppen, som har plukket seks poeng på tre kamper. Neste treningskamp er mot Skeid i Oslo førstkommende søndag.

Mot Holeværingen var det gjestene som tok en tidlig ledelse på straffe, før Ragnhild Høydahl utlignet etter 11 minutter. Helene Lie Sæten og den samme Høydahl sørget for 3-1 ledelse inn til sidebytte. Lie Sæten og Vilja Amundsen scoret de to siste målene i kampen. Seieren burde i realiteten vært enda større og det er gledelig å se at de offensive kombinasjonene sitter stadig bedre.

Disse jentene var ned i troppen: Hannah Brevik, Astrid Espevalen, Katharina Dalbakk, Maren Sofie Steiner, Embjørg Melby, Kristine T. Finnestrand, Kira Steingrimsen, Ragnhild Høydahl, Linea Halvorsen, Ingrid S. Knudsen, Vilja Amundsen, Julie E. Brinchmann, Helene Lie Sæten, Hesho Swara, Nora Mortensen, Nathalie Kasongo, Ine Mette Bremnes

Annonse fra Eliteserien: