Strømsgodset damelag har Gulskogen i ryggen

Mangeårig samarbeidspartner Gulskogen senter (ALTI Gulskogen) går nå "all-inn" på Strømsgodset damelag, og vil bidra til å gi lokale jenter et profesjonelt fotballtilbud.

Annonse:

Bildet: Laila Sønstevold, Maiken Hovelsås, Kristina Lind og Hanne Brauten

Strømsgodset og Gulskogen senter har i mange år hatt et tett og godt samarbeid på ulike nivå. Nå ønsker Gulskogen å rette enda mer av samarbeidet inn mot damesatsningen til klubben. 

Vil bidra til et profesjonelt tilbud til jentene

Gulskogen ønsker å være med å bidra til at lokale jenter får et profesjonelt og godt fotballtilbud gjennom Strømsgodset damelag:

Jentene har ambisjoner og fortjener å få støtte.

— Laila Sønstevold, senterleder ALTI Gulskogen

- Jentene har ambisjoner og fortjener å få støtte slik at de kan jobbe seg opp på det nivået de ønsker å være på. Vi på ALTI Gulskogen vil være med å ta et ansvar som en samfunnsaktør og bidra til å legge til rette for et langsiktig løp for jenter som vil satse på fotball, sier senterleder Laila Sønstevold. 

Sønstevold og Hanne Brauten fra senterledelsen gleder seg til å følge jentene, med Gulskogen i ryggen:

- Dette er litt nytt for oss og det blir både morsomt og spennende å støtte jentene i et langsiktig løp. Vi gleder oss til å følge dem på utviklingsreisen og ser frem til samarbeidet fremover, sier Laila. 

- Skal vi henge med må det satses

For Strømsgodsets damelagssatsning er det avgjørende å ha med partnere som er villige til å satse på jentene. Betonmast tok tidlig et ansvar for damelagssatsningen i Strømsgodset, og nå er det gledelig at enda flere partnere blir med. 

- Det er viktig for Strømsgodset at Gulskogen er med på laget. Vi har lang fartstid som samarbeidspartner med byens beste kjøpesenter, og er glad for at det samarbeidet fortsetter. At de nå tar et større ansvar for damesatsingen er ekstra gledelig, sier leder for privatmarked og media, Signe Rismyhr Engelund.

For spillerne selv er det avgjørende å ha med samarbeidspartnere:

- Det er en kjempeviktig mulighet, som gjør at det blir enda bedre tilrettelagt for at vi kan satse. Vi hadde ikke klart dette uten sponsorene våre, og skal vi henge med i det som skjer i damefotballen om dagen så må det satses. Vi gleder oss til å spille med Gulskogen i ryggen, sier kaptein på damelaget, Maiken Hovelsås. 

Jentene serieåpner førstkommende lørdag 13. april borte mot Randesund/Start 2 i Kristiansand. Første hjemmekamp spilles søndag 21. april kl. 16:00 mot Hønefoss 2. 

 

Alti-Gulskogen ny logo.gif
Annonse fra Eliteserien: