N24A5336

Storseier i siste hjemmekamp

Damelaget slo Hei 8-0 i sin siste hjemmekamp for sesongen. Se målene her.

Se målene på YouTube eller i videospilleren under:

De Godset-supporterne som valgte å bruke lørdag ettermiddag til å se Godset-damene i sin siste seriekamp på Marienlyst for året fikk se et angrepsfokusert hjemmelag. Laget dominerte i samfulle 90 minutter og det ga hele åtte mål, hvor noen av de var virkelige fine.

Hei fra Porsgrunn er plassert midt på årets tabell, og på tross av en litt treg start, tok drammenserne et klart tak i kampen. Godset tok ledelsen etter 16 minutter da et innlegg fra vår høyreback Emilie Blikken gikk rett i mål.

Gode innlegg fra Emilie var også foranledningen til fine scoringer med hodet fra både Kristine Finnestrand og Alexandra Hebo Tangen senere i den første omgangen.

Strømsgodset-spiss Alexandra Hebo Tangen har virkelig begynt å finne målformen, og viste hjemmepublikumet sitt store repertoar. Med tre fine scoringer stod hun for nok et hat-trick, etter å ha scoret fire mål i bortekampen mot Stathelle forrige helg.

Godset vartet opp med mange gode angrep, mens motstander Hei ikke hadde noen avslutninger på mål denne ettermiddagen. Vi hadde fem ulike målscorere og et av målene var en kunstscoring signert Tanja Dutta Løfshus, der hun satte ballen direkte i mål fra hjørnespark.

Med lørdagens storseier er topp 2 nærmest sikret foran siste serierunde førstkommende lørdag - med mindre 3. plass Sandefjord skulle ta igjen forspranget på tre poeng og 28 plussmål.

For å kapre 1. plassen er vi avhengige av at Start avgir poeng i siste serierunde, i tillegg til at vi slår FK Eik Tønsberg på bortebane i vår siste kamp. Dersom Starts bortekamp mot Stathelle skulle uavgjort er vi også nødt til å vinne vår egen kamp med fem mål for å havne foran sørlendingene på målforskjell.

Bortekampen mot FK Eik Tønsberg, årets siste seriekamp for damelaget, spilles lørdag 21. oktober kl. 15:00 på Eik kunstgress.

Kampfakta: Strømsgodset – Hei 8-0 (3-0)

Mål: 1-0 Emilie Blikken (16), 2-0 Alexandra Hebo Tangen (21), 3-0 Alexandra Hebo Tangen (44), 4-0 Kristine Tjellaug Finnestrand (52), 5-0 Alexandra Hebo Tangen (71), 6-0 Ingrid Varreng (83), Tanja Løfshus 7-0 (88), 8-0 Kristine Tjellaug Finnestrand (90)

Strømsgodset: Oda Fredriksen Mykstu - Emilie Blikken (Dina Magnussen), Maiken Hovelsås (Helene Berg Houmb), Stina Næss Berge, Jenny Strandheim (Alva Moberg) - Henriette Johnsen Strand (Ingrid Varreng), Tanja Dutta Løfshus, Kristine Tjellaug Finnestrand - Katharina Dalbakk (Selina Marie Kortvedt), Alexandra Hebo Tangen, Guro Røgeberg.