20210829-EIR02747 Web Godset damelaget

Storseier for jentene

Mawa Sesay scoret hele fem mål da Strømsgodsets damelag slo Modum FK 11-0 på Gulskogen.

Dette var første hjemmekamp i 4. divisjon for jentene og det var en flott ramme rundt det hele på Gulskogen idrettspark. Flere supportere hadde tatt turen og det var sågar representanter for GodsetUnionen til stede. Veldig moro å se!

Og de fremmøtte skulle ikke bli skuffet. Etter en noe rolig start økte både tempo og presisjon hos hjemmelaget. Den første scoringen kom etter 14 minutters spill signert J17-landslagsspiller Mawa Sesay. Resten av omgangen ble en fornøyelse sett med blå øyne.

Jentene rullet opp det ene praktfulle angrepet etter det andre og ga seg ikke før ni baller lå i nettet bak gjestenes keeper ved sidebytte.

De siste 45 minuttene ble ikke like målrike, men det manglet ikke på sjanser. En meget god Modum-keeper vartet opp med en rekke gode redninger.

Se høydepunkter fra kampen her:

- En storseier i første hjemmekamp er vi godt fornøyd med. Noe som er enda bedre er måten målene kom på, der jentene viste samhandling, presisjon og felles forståelse, noe som skal kjennetegne laget vårt. Dette skal vi bygge videre på, sier trenerduoen Torkel Knudsen og Erik Kalmo.

Mange Godset-supportere var til stede på sin første kamp med damelaget og de ga uttrykk for at de kommer til å returnere. De er hjertelig velkommen tilbake til neste hjemmekamp mandag 6. september.

Mawa Sesay ble kåret til Strømsgodsets beste spiller - naturlig nok etter fem fulltreffere. Hos oss fikk også Kristina Lind en fin debut mot gamleklubben sammen med søstrene Thea og Kaja Fagerli Hilt fra Stoppen. Guro Røgeberg (ex. Kongsberg)  spilte også sin første kamp i blått og markerte det med scoring.

Klubbfotograf Børre E. Helgerud var også tilstede på Gulskogen idrettspark denne søndagen. Her er hans bildegalleri:

Kampfakta:
4. divisjon damer
Strømsgodset TF-Modum FK 2 11-0 (9-0)

Gulskogen kunstgress
Mål: 1-0 Mawa Sesay (14), 2-0 Thea Muggerud Scmidt (21), 3-0 Mawa Sesay (24), 4-0 Thea Muggerud Schmidt (29), 5-0 Mawa Sesay (30), 6-0 Mawa Sesay (39), 7-0 Mawa Sesay (41), 8-0 Guro Røgeberg (43), 9-0 Katharina Dalbakk (44), 10-0 Katharina Dalbakk (78), 11-0 Alva Moberg (82)
SIFs tropp: Oda Fredriksen Mykstu - Hesho Swara, Lotte Fåsen, Kaja Kristiansen, Emma Stiansen, Katharina Dalbakk, Kristine Tjellaug Finnestrand, Kira Steingrimsen, Thea Celine Muggerud Schmidt, Guro Røgeberg, Mawa Sesay, Jenny Fausa Olsen, Ingrid Knudsen, Thea Hilt, Kaja Hilt, Emilie Gulvang-Hansen, Alva Moberg, Kristina Lind.