EIR03257Web Strømsgodset Damelag

Storseier for damene i lokaloppgjør

Damelaget slo i går Stoppen/Lier 10-0 på Marienlyst, og har nå imponerende ni strake seire og fire kamper på rad uten mål imot.

På søndag møter vi Kristiansund hjemme på Marienlyst, og vi trenger Drammen på kamp for å skape den fantastiske Marienlyst-atmosfæren. Til denne kampen får du også billett til 100,- på hele GU-tribunen. Kjøp din billett til kampen her.

Flomlys, lett regn og lokaloppgjør var gode rammer for hjemmekampen på Marienlyst Stadion. Det var bra med tilskuere som hadde møtt opp denne mandagskvelden og en god del av de fra bortelaget.

Stoppen gikk friskt ut, og møtte hjemmelaget høyt på banen i de første minuttene. Det tok ikke alt for lang tid før Godset-damene tok over hele kampen med sitt raske og presise pasningsspill som ga mange fine overganger og målsjanser.

Ikke helt uventet var det Ingvill Hågensen Hartz som skulle komme først på scoringslisten, etter en heading, fra et perfekt innlegg fra kaptein Katharina Dalbakk. Da samme Ingvill økte med tre scoringer til før pause var det klart at dette ville bli en ganske klar hjemmeseier.

Godset-damene var også påskrudd fra start av i andre omgang, da det bare gikk ett minutt før kveldens tremålsscorer Alva Moberg satte sitt første mål bak Stoppen-keeperen. Gjennom gode pasninger fra bakre firer til velplasserte midtbanespillere i gode rom fortsatte Godset-jentene å skape en rekke gode avslutninger.

Flere av scoringene i kveld var etter glitrende angrepsfotball, skudd og Godset-fotball av ypperste merke. Kampen fikk både en femmålsscorer» og en tremålsscorer i Ingvill Hågensen Hartz og Alva Moberg. Ingvill har etter overgangen til oss i høst scoret utrolige 14 mål (!) på kun fire kamper. I tillegg til disse to, var det ikke vanskelig å legge merke til Dina Magnussen, banens gigant, som virkelig dominerte midtbanen på Marienlyst stadion denne kvelden.

Stoppen skal ha skryt for at de hele tiden prøvde å spille, samt at de prøvde å angripe når mulighetene oppstod, men det ble tungt for dem, mot et hjemmelag som beveget seg i stort tempo og med stort tempo i pasningsspillet.

Vår neste kamp er borte mot Skarphedin mandag 19. september, laget som i dag innehar 3. plassen i divisjonen og det eneste laget som har tatt tre poeng fra oss i år.

Se målene her.

Strømsgodset – Stoppen/ Lier 10-0 (5-0)

Mål: 1-0 Ingvill Hågensen Hartz (9), 2-0 Ingvill Hågensen Hartz (24), 3-0 Maiken Hovelsås (35), 4-0 Ingvill Hågensen Hartz (39), 5-0 Ingvill Hågensen Hartz (40), 6-0 Alva Moberg (46) 7-0 Embjørg Melby (48), 8-0 Alva Moberg (65), 9-0 Alva Moberg (74), 10-0 Ingvill Hågensen Hartz (78)
Strømsgodset: Jenny Olsen, Hesho Swara (Kristina Lind), Maiken Hovelsås, Emma Stiansen, Embjørg Melby (Elisabeth H. Bøhn), Kira Steingrimsen, Dina Magnussen, Seline Marie Kortvedt (Kaja Hilt), Katharina Dalbakk, Ingvill Hågensen Hartz, Alva Moberg.