Ingvill Hågensen Hartz scoring nr 2[32]

Ny storseier for damelaget

Godset-damene viser skikkelig scoringsform om dagen! Etter en 13-målsseier i forrige runde fulgte de opp med 11 mål i hjemmekampen mot telemarkslaget Skarphedin torsdag kveld.

Se målene her.

Det som kanskje gledet hjemmepublikummet aller mest var måten scoringene kom på. Fine kombinasjoner med gode pasninger og løp, skapte store sjanser og mange scoringer. Godsets sine storscorere viste seg selvsagt fram på en dag som denne. Ingvill Hågensen Hartz (bildet) var sist på fire baller og det med ett ekte hat-trick i første omgang på 11 minutter.

To av scoringene var nydelige headinger etter gode innlegg fra vår høyre side. Hun var ellers involvert i hele ni (!) av våre scoringer.

Kaja Bjørkvold, en av hennes makkere på topp, fulgte godt opp med tre mål. Sammen med kaptein Katharina Dalbakk og resten av lagkameratene herjet de på topp med Skarphedin-forsvaret i denne kampen. Vår gode midtbanespiller Tanja Løfshus viste frem sin gode skuddfot i denne kampen også. Hennes første mål i kampen var en virkelig suser i tverrliggeren og inn i mål.

Den yngste spilleren i Godset-troppen er Margrethe Nygård fra Kongsberg. Margrethe scoret i sin første kamp for laget i seriedebuten og fulgte opp med en scoring på sitt første spark på ballen i dag. Kristine Finnestrand fastsatte sluttresultatet til 11-0, og hadde de ikke vært for den gode Skarphedin-keeperen kunne det sett mye verre ut for bortelaget. Godset topper tabellen etter denne kampen, men har en kamp mer spilt enn de andre lagene.

På et meget godt hjemmelag er det vanskelig å peke ut enkeltspillere. Først og fremst var det en stor felles prestasjon av laget og vi vil berømme hele laget for å holde opp intensiteten helt til slutt. Likevel føles det riktig å fremheve kaptein Katharina Dalbakk, høyre back Emilie Blikken, i tillegg til våre toppscorere med syv mål til sammen, Kaja Bjørkvold og Ingvill Hågensen Hartz.

Det ble totalt en fin ramme rundt denne kampen, en solfylt Marienlyst stadion med et publikum i antall 102, som lot seg underholde av Godset-jentenes spilleglede og målfest nok en gang.

Neste kamp er toppkampen mot Sandefjord fredag 12.05.2023 kl. 19:00.

Kampfakta Strømsgodset – Skarphedin 11-0 (6-0)
3. divisjon kvinner, Marienlyst Stadion, 102 tilskuere
Mål: 1-0 Tanja Løfshus (8), 2-0 Kaja Bjørkvold (11), 3-0 Ingvill Hågensen Hartz (14), 4-0 Ingvill Hågensen Hartz (20), 5-0 Ingvill Hågensen Hartz (25), 6-0 Kaja Bjørkvold (31), 7-0 Kaja Bjørkvold (63), 8-0 Tanja Løsfshus (66), 9-0 Margrethe Nygård (68), 10-0 Ingvill Hågensen Hartz (72), 11-0 Kristine Tjellaug Finnestrand (74)

Strømsgodset: Oda Fredriksen Mykstu (Madeleine Samuelsen), Emilie Blikken (Alva Moberg), Stina Næss Berge, Emma Stiansen, Jenny Strandheim (Maria Hansen Kilset), Maiken Hovelsås (Kira Steingrimsen), Kristine Finnestrand (Selina Kortvedt), Tanja Løfshus (Margrethe Nygård), Ingvill Hågensen Hartz (Guro Røgeberg), Kaja Bjørkvold, Katharina Dalbakk