IMG_2994

Sikret seriemesterskap med storseier

Med 8-0-seier over Kongsberg sikret damelaget seriemesterskapet i 3. divisjon - og rundet samtidig 100 scorede mål denne sesongen.

Se målene her.

I årets siste hjemmekamp fikk Godset-damene muligheten til å avgjøre seriemesterskapet på Marienlyst. Et relativt stort publikum hadde møtt opp for å heie frem damene tirsdag kveld og damene skuffet dem ikke.

Vi har nok spilt bedre kamper i år enn dette, men det var allerede fra første spark ganske klart at dette ville bli en kamp der hjemmelaget kom til å dominere.

Allerede i åpningsminuttene var vår toppscorer Ingvill Hågensen Hartz nær ved å gi hjemmelaget ledelsen på en heading som strøk like utenfor Kongsbergs mål. Det skulle imidlertid gå 20 minutter til før vi endelig satte vårt første mål. Selina Marie Kortvedt kom på en av sine mange gode løp i kampen og satte inn 1-0 for hjemmelaget etter et langt innkast. Like før pause doblet så Kristine T. Finnestrand ledelsen da hun satte ballen i mål fra kort hold etter en retur fra keeper.

I pausen hadde vi en god diskusjon med damene om hva vi skulle forbedre. Engasjement, presisjon på pasninger og mer bruk av vår venstre side var noen av de tingene vi skulle endre på. Dette lyktes vi godt med, og 2.omgang ble en god forestilling av Godset-damene.

Divisjonens toppscorer Ingvill Hågensen Hartz viste seg nå frem allerede etter fire minutter, og som vanlig ga hun seg ikke før hun hadde laget et hat-trick også i denne kampen.

En meget stor dominans gjennom hele omgangen gjorde at det ble skapt mange sjanser foran Kongsbergs mål, og publikum koste seg på stadion denne tirsdagskvelden. Katharina R. Dalbakk, Dina Magnussen og Kaja Kristiansen kom også på scoringslisten. Sistnevntes scoring kom på en fin heading på etter en corner. Dette var seriemål nummer 100 denne sesongen for damelaget. Laget står nå med en målforskjell på 101-7 før siste seriekamp.

På et jevnt Godset-lag må en hardtarbeidende midtbane fremheves der Kira, Dina, og Selina var meget delaktige både offensivt og defensivt. De tre i frontleddet vårt, Ingvill, Kristine og Katharina, bidro også godt offensivt med fem scoringer.

Kvelden ble avsluttet med en fin feiring foran et entusiastisk hjemmepublikum. Neste kamp, som også er årets siste kamp serien går på bortebane. Det er toppoppgjøret mot Hei fra Porsgrunn, som går førstkommende søndag kl. 15:00.

Strømsgodset Kongsberg 8-0 (2-0)
Mål:
1-0 Selina Marie Kortvedt (24), 2-0 Kristine Tjellaug Finnestrand (36), 3-0 Ingvill Hågensen Hartz (48), 4-0 Ingvill Hågensen Hartz (56), 5-0 Katharina Ruangruk Dalbakk (61), 6-0 Dina Magnussen (62), 7-0 Kaja Hennie Kristiansen (77), 8-0 Ingvill Hågensen Hartz (89)
Strømsgodset: Oda Mykstu Fredriksen - Elisabeth Bøhn (Embjørg Melby), Maiken Hovelsås, Kaja Kristiansen (Hesho Swara) Lotte Fåsen (Alva Moberg) - Dina Magnussen, Selina Marie Kortvedt, Kira Steingrimsen (Guro Røgeberg) - Katharina R. Dalbakk (Julie Arnesen), Ingvill Hågensen Hartz, Kristine T. Finnestrand.