IMG_8427

Sendte Storm hjem med tap

Strømsgodset-jentene måtte vente på målene, men fire etter pause sørget for komfortabel seier mot Storm på Marienlyst.

Dette var en fin sommerkveld som skapt for fotball, og Storm fra Skien var kveldens motstander på Marienlyst stadion, i denne utsatte seriekampen i tredjedivisjon.

Strømsgodset fikk nok en gang erfare en motstander som ligger lavt og kompakt med hele laget. Dette gjør at det kan ta tid før scoringene kommer noen ganger, men med vår tro på spillestil samt tålmodighet, vet vi at de kommer etter hvert.

Strømsgodset tok et klart initiativ i denne kampen fra første minutt, men litt ubestemte og unøyaktige avslutninger, gjorde at scoringene uteble. En hel omgang vedvarte dette konstante presset fra hjemmelaget.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid etter pause før hjemmepublikummet fikk noe å juble for og 1-0 til hjemmelaget. I godt driv inne i 16 meteren, etter en kort corner, utfordret kampens beste spiller midtstopper Emma Stiansen bortelaget Storm. Emma la inn til spissen Guro Røgeberg, som satte sitt første mål for kvelden. Det skulle bli mer jubel for Kongsberg-jenta Guro Røgeberg, som senere satte to baller til i mål, og scoret dermed sitt første «hat-trick» i den blå drakta.

Godset fortsatte å jakte flere mål utover i omgangen, og det endte opp med totalt fire før den var over. Flere av disse kom etter gode kombinasjoner. Vi har en jobb å gjøre med nøyaktigheten i den siste tredjedelen på banen, da vi fremdeles brenner for mange sjanser i kampene våre.

På et jevnt Strømsgodset lag, vil vi fremheve midtstopper Emma Stiansen, som sjelden spiller en dårlig kamp, for sine offensive og defensive prestasjoner.

Neste hjemmekamp er lokaloppgjøret på Marienlyst mot Solberg SK, søndag 12. juni kl. 19:00.

Strømsgodset TF damer – Storm 4-0 (0-0)

Mål: 1 -0 47 min. Guro Røgeberg, 2-0 53 min. Katharina Dalbakk, 3-0 80 min. Guro Røgeberg, 4-0 85 min. Guro Røgeberg
Strømsgodset: Oda Fredriksen, Linea Halvorsen (Thea Hilt), Lotte Fåsen, Emma Stiansen, Hesho Swara, Dina Magnussen, Kira Steingrimsen, Kristine Finnestrand, Katharina Dalbakk, Guro Røgeberg, Alva Moberg (Annie Ødegård).