IMG_6092

Seier i vanskelig bortekamp i Horten

Damelaget vant 2-1 borte mot Ørn Horten i sin første kamp etter sommerferien.

Annonse:

Vi avslutter Elvefestivalen med hjemmekamp for A-laget mot Jerv på søndag, og på felt A, B, F, G og H er det 50 kroner for alle barn. Kjøp billett her.

Godset-Jerv_Page-header.jpg

Etter en lang sommer med få kamper, men med mange gode treninger, var Horten stedet og Ørn laget i første kamp. En motstander som har vært en utfordring for flere topplag på deres hjemmebane i Lystlunden.

Det ble en litt uvanlig første omgang for det vanligvis velspillende og offensive damelaget. Godset tok oppskriftsmessig ledelsen når det hadde gått 15 minutter ved Mawa Sesay etter en gavepakke fra hjemmelaget. Godset hadde et visst overtak i omgangen, men et aggressivt Ørn-lag klarte å presse frem flere pasningsfeil hos drammenserne. Det var etter et brudd i midtbanen vår som Ørn vant ballen i gunstig posisjon hvor de utlignet like før pause.

I 2. omgang fikk vi se et mer konsentrert og inspirert Godset-lag. I pausepraten var blant annet målsetting å komme ut med større entusiasme og pasningssikkerhet to av punktene som jentene ville forbedre.

Dette klarte vi godt, som medførte et ganske massivt overtak for gjestene fra Drammen. Den avgjørende scoringen kom på en fin måte der debutanten Selina Marie Kortvedt la til rette for Mawa og hennes gode skuddfot. Et velplassert med skudd fra 16 meter ble seiersmålet og resterende av kampen kontrollerte vi inn til seier.

På bortelaget var Maiken Hovelsås og Dina Magnussen fremtredende, i tillegg til tomålsscorer Mawa Sesay. Det må også bemerkes at Selina Marie Kortvedt fikk en god start i den blå drakta etter overgangen fra Stoppen/Lier.

Se høydepunktene fra kampen her.


Ørn Horten - Strømsgodset TF Damer 1-2 (1-1)
Lystlunden Stadion

15 min. 0-1 Mawa Sesay
39 min. 1-1 Stine-Emilie Hytten Andersen (Ørn Horten) 
62. min 1-2 Mawa Sesay                                      

Strømsgodsets lag: Oda Fredriksen Mykstu, Hesho Mahammad Swara (Kaja Kristiansen), Lotte Fåsen (Embjørg Hvidsten Melby (Kaja Hilt)), Elisabeth Haugrud Bøhn, Maiken Hovelsås, Kristine Tjellaug Finnestrand (Selina Maria Kortvedt), Kira Sveinsson Steingrimsen (Thea Hilt), Dina Magnussen, Katharina Rauanruk Dalbakk, Guro Røgeberg (Helene Lie Sæten), Mawa Sesay.

Annonse fra Eliteserien: