Seier for damene i hjemmepremieren

Damelaget slo Hønefoss 2 3-1 på Marienlyst og står med full pott etter to kamper i 3. divisjon.

Søndag fulgte jentene opp 3-0-seieren borte mot Randesund/Start 2 med 3-1-seier over et forsterket Hønefoss 2-lag foran over 200 tilskuere på Marienlyst.

Guro Røgeberg sendte Godset i ledelsen like før halvtimen var spilt, etter at gjestenes allerede hadde stoppet to avslutningsforsøk. På forsøk nummer tre måtte HBKs målvakt derimot gi tapt da Guro banket ballen like under tverrliggeren.

Ni minutter ut i den andre omgangen doblet Emilie Blikken ledelsen med en vakker scoring i etterkant av et hjørnespark. Sidebacken plukket opp ballen helt ute ved sidelinjen midt på gjestenes halvdel, og tok med seg ballen frem og innover i banen, før hun fra hjørnet av 16-meteren la den i det lengste hjørnet.

Ti minutter før slutt kom vår tredje scoring for dagen da et innlegg fra målscorer Blikken gikk via en Hønefoss-forsvarer og i mål, før gjestene fikk sin redusering på straffespark like før slutt.

Neste kamp for damelaget er borte mot Stathelle mandag 29. april kl. 19:30. Neste hjemmekamp på Marienlyst er mot Pors lørdag 4. mai kl. 13.

Damelaget feirer scoring i 3-1-seieren over Hønefoss 2.

Strømsgodset - Hønefoss 2 3-1 (1-0)
Mål:
1-0 Guro Røgeberg (27), 2-0 Emilie Blikken (54), 3-0 selvmål (81), 3-1 Maja Tryterud (88)
Vårt lag: Silje Mathilde Eikeland - Emilie Blikken, Charlotte Haddeland, Helene Berg Houmb, Emma Stiansen - Maiken Hovelsås (k), Tuva Bjørkeslett, Lea Kvanlid-Kristiansen - Margrethe Nygård, Alexandra Hebo Tangen, Guro Røgeberg.
Innbyttere: Lina Mørch, Selina Marie Kortvedt, Henriette Strand, Elisa Berisha og Ingrid Varreng.