IMG_6687

Pokalen skal hjem til Gulskogen

Sist helg sikret damelaget opprykket. Torsdag fikk kaptein Katharina Dalbakk det synlige beviset på at de er seriemestere i 4. divisjon.

Årets siste seriekamp ble spilt på en kald Vikersund stadion. Laget ble i forkant tildelt pokal fra kretsen for seriemesterskapet i 4. divisjon.

Kampen var preget av et bortelag som dominerte banespillet fullstendig. Flere ganger ble ballen spilt frem til gode avslutningsmuligheter hvor det skudd i tverrliggeren fra Mawa Sesay var det nærmeste vi kom. Manglende råskap og litt dårlig presisjon i siste del av banen gjorde at det stod 0-0 til pause.

I 2. omgang gikk laget ut med et mål om å skjerpe presisjonen og vise mer råskap i avslutningene, og det skulle ganske raskt vise seg at dette skulle resultere i scoringer.

Den første kom etter en godt slått frispark fra Dina Magnussen der Kristine Finnestrand gikk høyest i feltet og headet inn kampens første mål. Dette var den tredje scoringen på headinger på kort tid, på et lag som tidligere hadde noe utfordring i luftspillet.

2-0 kom etter at Mawa Sesay presset de i bakre rekker, hvor Helene Lie Sæten vant ballen og satte den sikkert i mål med et godt skudd.

Godsets siste scoring kom etter at Guro Røgeberg ble spilt gjennom på kanten, og ble felt og straffesparket satte Dina Magnussen kontant i mål.

Etter en førsteomgang hvor vi ikke fikk uttelling på sjansene, fortsatte vi presset i andre omgang som tilslutt ga laget en betryggende 3-0 seier. En fortjent seier i en kamp som Godset fullstendig kontrollerte gjennom begge omganger.

Godset jentene endte som vinnere av 4. divisjon i Buskerud, med seier i samtlige 6 kamper i divisjonen og 23-2 i målforskjell.

Den 15 årige kretslagsspilleren Batoul Almohamad, som nylig kom til oss fra Birkebeineren, fikk sin debut for damelaget torsdag. Gratulerer så mye!

Modum FK2 – Strømsgodset TF 0 -3 (0-0)

Strømsgodset TF Damer: Oda Fredriksen Mykstue, Hesho Swara (Embjørg Melby), Lotte Fåsen, Kristina Lind (Linea Halvorsen) , Kaja Kristiansen, Dina Magnussen, Kira Steingrimsen (Kristine Finnestrand), Thea Hilt( Kaja Hilt), Katharina Dalbakk (Helene Lie Sæten, Batoul Almohamad)), Thea Muggerud Schmidt (Guro Røgeberg), Mawa Sesay