Ny storseier for damelaget

Damelaget slo Flint 7-0 i sin tredje seriekamp for sesongen, og topper tabellen i 3. divisjon med ni poeng og 20-1 i målforskjell.

Annonse:

Flint var motstander på Flint Esso Arena i Tønsberg, i Strømsgodset sin andre bortekamp fredag kveld. Flint stod for et fint arrangement med blant annet speakertjeneste og flaggbord på en glimrende bane.

Hjemmelaget la seg lavt og jobbet hardt for å nekte Godset målsjanser og vi fikk lite rom å boltre oss i. Dette lyktes de til dels med, bare udyktighet foran mål gjorde at vi ikke gikk opp i ledelsen før halvtimen var gått. Scoringen kom da etter et sjeldent Flint angrep. I bakrommet som oppstod etter dette, kontret Katharina Dalbakk inn kampens første mål. Før pause ordnet kampens tremålsscorer Maiken Hovelsås 2-0 med et fint langskudd i vinkelen.

Et litt slurvete Godset-lag fikk bedre bevegelse i andre omgang, og dette resulterte i et stort ballovertak og etter hvert mange fine mål. Scoringene kom etter godt samspill mellom flere Godset-spillere. Av enkeltprestasjoner nevner vi Kristine Finnestrands mål på et fint frispark fra 25 meter.

Kampen var preget av et hardtarbeidende hjemmelag i 90 minutter som prøvde å demme opp for Godsetangrepene, og som hele tiden jobbet for å begrense nederlaget. Kampen var nok langt fra den beste Godset har spilt i år, den kom aldri over det jevne. Det positive var at vi hevet seg utover i kampen, og at vi vinner på en typisk middels dag, noe som er en viktig egenskap og verdifull lærdom.

Kampfakta
Flint - Strømsgodset 0-7 (0-2)

3. runde i 3. div Kvinner BVT, Flint ESSO Arena
Mål: 0-1 Katarina Dalbakk (33), 0-2 Maiken Hovelsås (41), 0-3 Maiken Hovelsås (57), 0-4 Kristine Finnestrand (66), 0-5 Maiken Hovelsås (69), 0-6 Katarina Dalbakk (79), 0-7 Embjørg Melby (90)
SIFs lag: Oda Fredriksen Mykstu, Embjørg Melby, Lotte Fåsen (Hesho Swara), Kaja Kristiansen, Emma Stiansen, Kristine Finnestrand, Kira Steingrimsen, Ingrid Varreng (Annie Ødegård), Katharina Dalbakk, Maiken Hovelsås, Guro Røgeberg (Alva Moberg).

Annonse fra Eliteserien: