279250325_523692606065423_5871562211314538631_n

Ny storseier for damelaget

Damelaget slo Flint 7-0 i sin tredje seriekamp for sesongen, og topper tabellen i 3. divisjon med ni poeng og 20-1 i målforskjell.

Flint var motstander på Flint Esso Arena i Tønsberg, i Strømsgodset sin andre bortekamp fredag kveld. Flint stod for et fint arrangement med blant annet speakertjeneste og flaggbord på en glimrende bane.

Hjemmelaget la seg lavt og jobbet hardt for å nekte Godset målsjanser og vi fikk lite rom å boltre oss i. Dette lyktes de til dels med, bare udyktighet foran mål gjorde at vi ikke gikk opp i ledelsen før halvtimen var gått. Scoringen kom da etter et sjeldent Flint angrep. I bakrommet som oppstod etter dette, kontret Katharina Dalbakk inn kampens første mål. Før pause ordnet kampens tremålsscorer Maiken Hovelsås 2-0 med et fint langskudd i vinkelen.

Et litt slurvete Godset-lag fikk bedre bevegelse i andre omgang, og dette resulterte i et stort ballovertak og etter hvert mange fine mål. Scoringene kom etter godt samspill mellom flere Godset-spillere. Av enkeltprestasjoner nevner vi Kristine Finnestrands mål på et fint frispark fra 25 meter.

Kampen var preget av et hardtarbeidende hjemmelag i 90 minutter som prøvde å demme opp for Godsetangrepene, og som hele tiden jobbet for å begrense nederlaget. Kampen var nok langt fra den beste Godset har spilt i år, den kom aldri over det jevne. Det positive var at vi hevet seg utover i kampen, og at vi vinner på en typisk middels dag, noe som er en viktig egenskap og verdifull lærdom.

Flint - Strømsgodset 0-7 (0-2)

3. runde i 3. div Kvinner BVT, Flint ESSO Arena
Mål: 0-1 Katarina Dalbakk (33), 0-2 Maiken Hovelsås (41), 0-3 Maiken Hovelsås (57), 0-4 Kristine Finnestrand (66), 0-5 Maiken Hovelsås (69), 0-6 Katarina Dalbakk (79), 0-7 Embjørg Melby (90)
SIFs lag: Oda Fredriksen Mykstu, Embjørg Melby, Lotte Fåsen (Hesho Swara), Kaja Kristiansen, Emma Stiansen, Kristine Finnestrand, Kira Steingrimsen, Ingrid Varreng (Annie Ødegård), Katharina Dalbakk, Maiken Hovelsås, Guro Røgeberg (Alva Moberg).