IMG_8175

Ny seier for damelaget

Nysigneringene viste seg frem i nok en storseier for Godset-damene.

Vi var denne gangen på besøk hos Storm i Skien og hentet hjem tre poeng til Drammen.

Et tent og aggressivt bortelaget tok straks kommandoen mot et lavtliggende hjemmelag. Et ensidig press gjennom hele omgangen, endte i totalt tre mål før pause. Andre omgang fortsatte videre med press mot Storm-målet, men i denne omgangen kom hjemmelaget litt høyere på banen uten at de produserte mange farligheter.

Positivt er det at Godset-damene scorer mål på flere ulike måter i denne kampen, kortpasningsspill, innlegg og dødballer.

Alle våre scoringer i dag kom fra to av lagets nysigneringer i høst, Ingvill og Selina. Ingvill Hågensen Hartz trives godt i Godset-drakta om dagen, hun endte opp med hele fire scoringer i mandagens kamp og er oppe i totalt ni mål på tre kamper for oss.

Se målene her.

Storm - Strømsgodset 0-5 (0-3)
Mål:
 0-1 Ingvill Hågensen Hartz (4), 0-2 Selina Marie Kortvedt (25), 0-3 Ingvill Hågensen Hartz (39), 0-4 Ingvill Hågensen Hartz (68), 0-5 Ingvill Hågensen Hartz (89)
Strømsgodset: Jenny Olsen, Hesho Swara (Kristina Lind), Kaja Kristiansen, Emma Stiansen, Kaja Hilt (Thea Hilt), Kira Steingrimsen, Kristine Finnestrand (Dina Magnussen), Seline Marie Kortvedt (Guro Røgeberg), Katharina Dalbakk, Ingvill Hågensen Hartz, Alva Moberg (Helene Lie Sæten)