Ny hjemmeseier

Damelaget slo Gimletroll 4-0 på Marienlyst og tok sin åttende strake seier i 3. divisjon.

Lørdag spilte jentene sin åttende seriekamp for året - og etter 4-0 over Gimletroll står vi fortsatt med full pott i 3. divisjon, og topper tabellen sammen med opprykkskonkurrent Sandefjord.

Guro Røgeberg ga oss ledelsen allerede i kampens første minutt, og 1-0 sto seg til pause.

Åtte minutter ut i den andre omgangen doblet Katharina Dalbakk ledelsen til 2-0, før innbytterne Julie Arnesen og Kristine Finnestrand økte til tre og fire i sluttminuttene.

Nå venter to bortekamper for damelaget, mot Hei søndag 9. juni og Snøgg lørdag 15. juni, før vårsesongen avsluttes med toppkamp mot Sandefjord hjemme på Gulskogen lørdag 22. juni kl. 15.