IMG_7997

Ny borteseier for jentene

Damelaget befestet sin plass på toppen av tabellen med 7-0-seier over Snøgg 2.

Et fokusert Godset lag tok straks kommandoen i oppgjøret mot Snøgg på Notodden Stadion. Med mange gode bevegelser og pasninger, ble hjemmelaget satt under et voldsomt press fra starten av kampen.

Det skulle ikke ta mer enn syv minutter før Katharina Dalbakk scoret det første av sine tre mål denne kvelden. Mange fine kombinasjoner gjorde at bortelaget skapte målsjanse på målsjanse hele omgangen igjennom. Da omgangen var over stod det hele 4 -0 til drammenserne uten at Snøgg hadde hatt et eneste skudd eller sjanse.

Hovedmålet for Godset-damene i andre omgang var å klare å fortsette dette videre utover i kampen. I 2. omgang vedvarte det gode spillet med tre nye fine mål, hvor 6-0-målet var etter Godset-spill etter beste varemerke, med hurtig spill i lengderetning og god samhandling.

Nykommerne Seline Kortvedt (tidligere Stoppen) og målmaskinen Ingvill Hågensen Hartz (tidligere Hønefoss) ser ut til å ha funnet hverandre, da kombinasjonen og forspillet til scoring mot Snøgg, var temmelig identisk med scoring i forrige hjemmekamp.

Dette var dagen da alle hadde en god dag på jobb, men vi vil fremheve Katharina Dalbakk med sine tre mål, som kom etter til dels nydelig kollektiv samhandling.

Neste kamp for damelaget er borte mot Storm fra Skien mandag 5. september.

Se målene fra kampen her.

Snøgg 2 – Strømsgodset TF Damer 0-7 (0-4)
Mål: 0-1 Katharina Dalbakk (7), 0-2 Maiken Hovelsås (12), 0-3 Katharina Dalbakk (18), 0-4 Alva Moberg (38), 0-5 Ingvill Hågensen Hartz (47), 0-6 Katharina Dalbakk (52), 0-7 Ingvill Hågensen Hartz (78)
Strømsgodset: Jenny Olsen, Lotte Fåsen (Embjørg Melby), Kaja Kristiansen (Kira Steingrimsen), Emma Stiansen, Elisabeth Bøhn (Hesho Swara), Dina Magnussen (Kaja Hilt), Selina Kortvedt (Thea Hilt), Maiken Hovelsås (Kristina Lind), Katharina Dalbakk, Alva Moberg (Kristine Finnestrand), Ingvill Hågensen Hartz