437523482_10161090853756259_2019424881932653750_n

Ny borteseier for damene

Damelaget slo Stathelle 3-2 på bortebane og står med full pott etter tre serierunder.

Mandag kveld spilte damelaget sin tredje seriekamp for sesongen, og med 3-2-seier borte mot Stathelle har vi nå, som forventet, inntatt teten sammen med Sandefjord. Begge lag står med full pott etter de tre første rundene.

Vi tok ledelsen ved Ingrid Varreng allerede etter fire minutter - 1. omgangens eneste scoring. Seks minutter ut i den andre omgangen ble hun så tomålsscorer da hun økte ledelsen til 2-0.

Kvarteret før slutt la Guro Røgeberg på til 3-0 med sin tredje scoring på tre kamper denne sesongen. Hjemmelaget reduserte to ganger i sluttminuttene, men det ble med det - og alle poengene ble dermed med hjem til Drammen.

Andrelaget i 4. divisjon spilte forøvrig også i går kveld, og også de står med full pott etter to seriekamper. I serieåpningen borte mot Skrim/Kongsberg 2 ble det 14-1-seier, og i går ble Konnerud slått 5-1 på Gulskogen.

Neste kamp for jentene er førstkommende lørdag, når Pors er motstander på Marienlyst. Kampen har avspark kl. 14.