IMG_7104

Målfest for jentene i Stathelle

Alexandra Hebo Tangen noterte seg for fire scoringer allerede i første omgang da damelaget slo Stathelle 10-2 på bortebane lørdag. Se målene her.

Se målene og jubelscenene etter kampen på YouTube eller i videospilleren under:

Vi dro på busstur til Telemark denne solrike lørdagsettermiddagen, for å spille den 18. serierunden i Stathelle, hvor også flere supportere fra Drammen var med og støttet oss.

Etter noen kamper med litt dårlig flyt for oss, hadde vi denne ettermiddagen en helt annen flyt og trykk i spillet vårt. Vi har jobbet i det siste med å være mer direkte i spillet vårt og komme hurtig fremover i lengderetningen med gode bakromsløp. I perioder fikk vi se festfotball og mange mål av jentene, som slo baller i bakrom på gode gjennomløp, presise dødballer og skudd som resulterte i mange fine mål.

Det var imidlertid Stathelle som tidlig i 1. omgang fikk en ledelse i kampen med et skudd fra 16 meter. Vi fortsatte å dominere banespillet og det gikk kort tid før utligningen var et faktum. Kaptein Katharina Dalbakk satte ballen i mål etter et godt oppbygd angrep av Godset-jentene.

Dette ble starten på en meget god periode for Strømsgodset med Alexandra Hebo Tangen i hovedrollen. Vår nye spiss, som kom fra Ull/Kisa foran høstsesongen, satte inn hele fire mål i sammenhengende rekkefølge i første omgang.

Firemålsscorer Alexandra Hebo Tangen.

Med hurtighet, treffsikre skudd, gode bakromsløp og gode i egenskaper i luften plaget hun Stathelle-forsvaret konstant. Særlig mange gode gjennombruddspasninger fikk hun av kreative Kristine Finnestrand, som i denne perioden virkelig viste at relasjonene til Godset sin nye spiss sitter.

Alexandra kom i likhet med Henriette Johnsen Strand til Godset fra Ull/Kisa i årets sommerpause. Henriette har scoret i alle kamper hun har spilt fra start i Godset-trøya, og den statistikken ble opprettholdt på lørdag. Denne gangen med to identiske fine scoringer på hodet, etter gode cornere i 2. omgang fra vår kaptein Katharina Dalbakk.

De tre siste scoringene kom etter godt plasserte skudd av Katharina, innbytter Guro Røgeberg og Tanja Dutta Løfshus.

Kampen ble en klar opptur for de for dagen hvitkledde drammenserne. Spillegleden, gjennombruddshissigheten og løpsstyrken var gjenkjennbar, slik vi så den i lagets beste perioder i vårsesongen.

På et godt Godset-lag må hele troppen som var med få skryt for et positive bidrag, men en god midtbanetrio serverte lagets gode spiss Alexandra med akkurat de pasningene hun liker å jobbe med.

Jentene setter veldig pris på alle supporterne som følger de på bortekampene og håper mange kommer å se deres siste hjemmekamp for denne sesongen.

Neste og siste hjemmekamp for året for damelaget er mot Hei lørdag 14. oktober kl. 15:00. Vel møtt!

Kampfakta: Stathelle - Strømsgodset 2-10 (1-5)

Mål: 1-0 Sofie Harstad Strandhagen (9), 1-1 Katharina Dalbakk (11), 1-2 Alexandra Hebo Tangen (13), 1-3 Alexandra Hebo Tangen (22), 1-4 Alexandra Hebo Tangen (31),1-5 Alexandra Hebo Tangen (32), 1-6 Henriette Johnsen Strand (63), 2-6 June Bentsen (67), 2-7 Tanja Dutta Løfshus (73), 2-8 Henriette Johnsen Strand (75), 2-9 Katharina Dalbakk (81), 2-10 Guro Røgeberg (85)

Strømsgodset: Oda Fredriksen Mykstu - Emilie Blikken (Alva Moberg), Emma Stiansen (Embjørg Hvidsten Melby), Stina Næss Berge, Jenny Strandheim (Helene Berg Houmb) - Henriette Johnsen Strand (Guro Røgeberg), Maiken Hovelsås (Selina Marie Kortvedt), Kristine Tjellaug Finnestrand (Dina Magnussen), Katharina Dalbakk, Alexandra Hebo Tangen, Tanja Dutta Løfshus.