Katharina er jentenes nye kaptein

Konnerud-jenta Katharina Dalbakk (16) har fått det ærefulle oppdraget med å være kaptein for Strømsgodsets nye damelag. Gratulerer så mye!

Annonse:

Torsdag kveld var Katharina og lagvenninne Oda Fredriksen Mykstu gjester i Seriestart Spesial og der pratet de om den nye satsingen i Strømsgodset. I sendingen ble også Betonmast presentert som ny hovedsponsor for damelaget og det betyr naturligvis mye for den sportslige satsingen fremover.

_EIR5686Web Damefotball

Katharine og Oda fortalte om den sterke lysten i spillergruppa etter hele tiden å bli bedre fotballspillere. Dette er også en egenskap som kjennetegner lagets nye kaptein.

- Grunnen til at vi valgte Katharine som kaptein er fordi hun alltid yter sitt beste på alle øvelser på trening. Hun er ekstremt læringsvillig, en vinnerskalle og hun jobber hardt for å utvikle seg, sier trenerne Erik Kalmo og Torkel Knudsen.

Prosjektleder for damesatsingen Jarle Finnestrand beskriver Katharina som en holdningssterk spiller og et godt forbilde. Selv sier den blide Konnerud-jenta følgende om kapteinsrollen:

- Jeg er veldig stolt og glad at trenerteamet har vist meg denne tilliten. Jeg er stolt over å spille for Godset og gleder meg til reisen mot Toppserien.


Annonse fra Eliteserien: