IMG_3313

Jentene seiret på Solbergbanen

Katharina Dalbakk ble matchvinner da Strømsgodsets damelag slo Solberg 2-1 i J19-seieren.

Dette var den tredje kampen i seriespillet som skal et kamptilbud til de seniorlagene som har nok spillere under 20 år. Hos oss i Strømsgodset er det mange talentfulle jenter med mye spilleglede. Oppgjøret mot et godt Solberg-lag ble en fin test for oss.

Hjemmelaget gikk rett opp i ledelsen etter bare 30 sekunder - faktisk på Solbergs første touch på ballen, et skudd helt oppe i vinkelen.

Jentene ristet av seg kalddusjen og tok tilbake initiatiet i kampen. Vi styrte mye av spillet og produserte nok av sjanser, men måtte vente til 44 minutter før utligningen kom. En fin langpasning fra Astrid Espevalen havnet i beina på Strømsgodsets beste spillere dennne kvelden - Julie Elvekrok Brinchmann som serverte Helene Lie Sæten. Hun scoret sikkert fra kort hold.

Etter hvilen hadde vi fokus på ballbesittelse og bearbeiding av ball. Vi ønsket å fremstå tryggere på ball en tilfellet var i 1. omgang, samt å få løftet sidebackene høyere i banen og utnytte kantspillet. Julie Elvekrok Brinchmann var et stadig uromoment og hennes bevegelighet satte Solberg på prøve. Etter et initiativ fra nettopp henne tok vi ledelsen. Julie satte opp Katharina Dalbakk og kapteinen gjorde ingen feil.

Dette ble kampens siste scoring og dermed vant vi 2-1 på Solbergbanen.

For øvrig har Camilla Hellingsrud meldt overgang til Strømsgodset fra Øystese og hun fikk sin debut mot Solberg. Vi gleder oss også over at Emilie Gulvang-Hansen var også tilbake etter et lengre skadeavbrekk.

Disse var i aksjonn mot SSK:  Hannah Brevik, Embjørg Melby, Maren Sofie Steiner, Astrid Espevalen, Linea Halvorsen, Ingrid Knudsen, Kira Steingrimsen, Katharina Dalbakk, Julie Elvekrok Brinchmann, Helene Lie Sæten, Ine Mette Bremnes, Heso Swara, Nathalie Kasongo, Vilja Amundsen, Camilla Hellingsrud, Emilie Gulvang-Hansen