IMG_3424

Jentene på tabelltopp

Damelaget slo Hei 4-1 på Marienlyst og går dermed inn i ferien som serieleder i 3. divisjon.

Det var duket for toppoppgjør på et solfylt og varmt Marienlyst stadion da Hei kom på besøk - til en kamp der vinneren ville toppe tabellen etter halvspilt serie.

Et påskrudd hjemmelag tok et klart initiativ i kampen, og skapte flere store muligheter. Det ble nok en gang Dina Magnussen sin gode frisparkfot som skulle gi hjemmelaget ledelsen på Marienlyst stadion. Så var det klart for Mawa Sesay å vise seg frem med to raske scoringer, hvor hun begge ganger bruker sin gode fart og styrke for så å sette ballen i mål fra kort hold.  Omgangens siste mål kom etter et innkast som blir stusset videre inn i feltet, der Guro Røgeberg vender raskt og setter ballen i mål fra kort hold. En meget bra gjennomført 1. omgang der Godset skapte svært mange sjanser gjennom hele omgangen ved å ha tempo og aggressivitet i sitt angrepsspill. Bortelaget hadde få eller ingen store muligheter i denne omgangen.

Med 4-0 til pause var utfordringen til Godset å ikke senke kvaliteten i sitt spill, men å fortsette å angripe med stort tempo og god bevegelse mot Hei sitt mål. 2. omgang ble ikke like underholdende for hjemmelagets supportere, da kampen falt i kvalitet og ble en mer jevnspilt omgang der Strømsgodset sto for de aller fleste sjansene, men det ble med den ene reduseringen til Hei. Strømsgodset kontrollerte etter dette omgangen inn til seier, og serieledelse i sin første sesong i denne divisjonen. Det var en god og felles laginnsats bak denne seieren.

Med denne kampen er første del av sesongen ferdig, og status er at Godset topper både tredjedivisjonen med førstelaget, og fjerdedivisjon med andrelaget.

Strømsgodset - Hei 4-1 (4-0)

3. divisjon Kvinner BVT
Mål: 1-0 Dina Magnussen (12), 2-0 Mawa Sesay (24), 3-0 Mawa Sesay (32), 4-0 Guro Røgeberg (35), 4-1 Guro Fylkesnes (66)
Strømsgodset: Oda Fredriksen Mykstu, Embjørg Melby (Ingrid Knudsen), Hesho Swara, Lotte Fåsen, Emma Stiansen, Kristine Finnestrand (Helene Sæten), Kira Steingrimsen (Maiken Hovelsås), Dina Magnussen, Katharina Dalbakk, Guro Røgeberg (Annie Ødegård), Mawa Sesay.