Historisk kamp på Marienlyst

For første gang i historien skal et damelag i Strømsgodset spille en offisiell seriekamp på Marienlyst stadion.

Annonse:

To og et halvt år etter at Strømsgodset Toppfotball startet opp damelag, er det endelig klart for den første seriekampen ute på Marienlyst. Dette er på mange måter en merkedag for satsingen på jentefotball i klubben.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Marienlyst og støtter jentene i kampen mot Ørn Horten i 3. divisjon. Avspark er klokken 19.30.

- Dette er en historisk fotballkamp i Drammen by for alle med hjerte i Strømsgodset. Bare det å tenke på dette gir oss frysninger - en helt fantastisk følelse. Det kan ikke beskrives med ord hvor mye dette betyr for jentene. I Strømsgodset står vi sammen og setter nå to streker under "like muligheter", sier leder og trener for Strømsgodset damer, Jarle Finnestrand.

Det er en drøm som går i oppfyllelse for spillerne på damelaget når de nå får spille ute på Marienlyst. Med flomlys og det hele ligger alt til rette for en flott ramme rundt kampen.

- For alle som spiller fotball og spesielt de med blått hjerte så gir det en enorm boost å spille på Gamle Gress. Jentene føler de har full støtte fra hele klubben, supportere, sponsorer, ja nær sagt hele Drammen. Den følelsen tar de med seg ut i kamp. Hele rammen rundt kampen blir som en 12. spiller og vi merker at respekten fra våre motstandere øker. Vi gleder oss veldig til kamp, sier Finnestrand.

Team SIF spiller også sesongens første kamp i Norsk Tipping-ligaen i dag - mot Fløya. Den kampen starter klokken 14.00.

Annonse fra Eliteserien: