EIR03175Web Strømsgodset Damelag

Fulgte opp herrenes festaften med storseier

To festdager på Marienlyst: Først herrelagets 6-0-seier over Jerv på søndag, som så ble fulgt opp av damenes 9-0-seier over Flint på mandag.

Strømsgodset var storfavoritt i denne kampen, mot bunnlaget Flint fra Tønsberg i høstens første hjemmekamp. Kampen ble også en enveiskjøring og et ensidig press mot Flint-målet i samfulle 90 minutter.

Et noe slurvete hjemmelag var ikke på sitt beste i første omgang, men burde likevel ha ledet med mer enn fire mål ved pause, etter stort sjansesløseri. Jentene tok nok en gang opp tråden fra pausepraten og kom utpå med større entusiasme og engasjement.

Større balltempo, og større fart i vendingene i spillet, gjorde det vanskeligere for Flint å stå imot det massive presset. Det endte med fem mål i andre omgang. Mange av målene til Godset kom etter mønsterangrep med fine kombinasjoner i angrepsrekken.

For Strømsgodset debuterte Ingvill Hågensen Hartz som spiss, og det med hat-trick i sin første hjemmekamp i den blå drakta etter overgangen fra Hønefoss. Vi gleder oss til fortsettelsen.

På hjemmelaget var Katharina Dalbakk dominerende med hele fire assists og veldig god jobbing offensivt og defensivt fra sin høyrekant, Mawa Sesay, også hun med hat-trick, samt Dina Magnussen som styrte midtbanen med sin oppofrende forsvarsjobb og kløkt i sitt offensive spill.

Se målene her.

Strømsgodset TF - Flint 9-0 (4-0)

Mål: 1-0 Thea Hilt (10), 2-0 Ingvill Hågensen Hartz (24), 3-0 Mawa Sesay (27), 4-0 Ingvill Hågensen Hartz (37), 5-0 Mawa Sesay (52), 6-0 Mawa Sesay (65), 7-0 selvmål (72), 8-0 Kristine Finnestrand (76), 9-0 Ingvill Hågensen Hartz (86)

Strømsgodset: Jenny Fauske Olsen, Elisabeth Bøhn, Maiken Hovelsås, Kaja Kristiansen (Guro Røgeberg), Embjørg Melby (Kristina Lind), Dina Magnussen, Selina Kortvedt, Thea Hilt (Kristine Finnestrand), Katharina Dalbakk, Ingvill Hågensen Hartz, Mawa Sesay

Alle foto: Børre E. Helgerud