_EH28500Web Strømsgodset Damelag

Et bidrag for fremtiden

Rekordkampen mellom Strømsgodset og Start er også en kronekamp hvor privatpersoner og bedrifter kan være med å bidra til videre satsing på damefotballen i Strømsgodset. Se hvordan du kan bidra her.

Annonse:

Lørdag 19. august kl. 14:00 møtes Strømsgodset og Start til toppoppgjør i 3. divisjon. Laget som vinner kampen vil med stor sannsynlighet vinne avdelingen og rykke opp til 2. divisjon. Det står med andre ord mye på spill før rekordkampen. 

For å hjelpe SIF-jentene mest mulig til opprykk mobiliserer vi ekstra før denne kampen og inviterer alle publikum gratis på kamp! Samtidig ønsker vi å gi de som kan mulighet til å bidra litt økonomisk til damelaget gjennom konseptet "kronekamp".

Hvis du som privatperson bidrar med 10 øre pr. tilskuer, og vi når målet om 2000 tilskuere, betyr det at du bidrar med 200 kr. til damelaget

— Kronekampen

Privatpersoner og bedrifter kan velge å bidra med en valgfri sum pr. tilskuer som kommer på kampen. Det vil si at jo flere bidragsytere vi får, og jo flere publikum vi få, jo mer penger tilfaller satsingen på damelaget vårt.

Eksempel: Hvis du som privatperson bidrar med 10 øre pr. tilskuer, og vi når målet om 2000 tilskuere, betyr det at du bidrar med 200 kr. til damelaget. Omtrent like mye som en vanlig kampbillett koster. 

Klikk her for å se foreløpige bidragsytere og legg inn ditt eget bidrag

Opprykk koster

Det å satse mot å etablere seg som et topplag i damefotballen er ikke gratis. Jo lenger opp i divisjonssystemet man kommer, jo høyere blir kostnadene. Reise, utstyr, treningsfasiliteter og generell sportslig satsing er kostnader som øker jo mer profesjonalisert man blir. Det er derfor viktig å sikre at man har et økonomisk grunnlag for å satse videre dersom damelaget skulle rykke opp.

Vi har noen fantastiske samarbeidspartnere som allerede støtter damelaget, men har plass til enda flere. Et tiltak som kronekamp er også viktig for å sikre inntekt til damelaget, samtidig som det gir mange mulighet til å bidra.

- For oss som jobber i og rundt damelaget er det først og fremst utrolig artig at vi får til en slik rekordkamp på Marienlyst. Jeg vet jetene setter stor pris på det at så mange kommer på tribunen. I tillegg er det et viktig økonomisk bidrag dersom vi får med små og store givere på å bidra. Skal vi klatre videre i Norsk fotball er vi avhengig av økonomiske krefter, sier sportslig leder for damelaget, Jarle Finnestrand. 

Flott ramme og festivalstemning på Marienlyst

Det er ikke bare fotballkampen som skal skape god stemning i Drammen på lørdag. Allerede fra kl. 12:00 åpner vi uteservering på torget utenfor Marienlyst Stadion. Her blir det salg av drikkevarer samt grilling og salg av supporterutstyr. 

Etter to gode timer på uteservering kan publikum trekke inn til en svært spennende toppkamp inne på gressmatta. Kampen er ferdig kl. 16:00, i god tid for de som tenker seg bort på Ypsilon festivalen eller andre festligheter i forbindelse med Elvefestiveln. 

Vi håper flest mulig varmer opp denne festivaldagen på Marienlyst. 

Hent din billett til Strømsgdoset - Start her. Helt gratis

IMG_5981.JPG 3600 x 1890 copy 2.png
 

 

Annonse fra Eliteserien: