Endring i trenerteam på damelaget

Erik Kalmo og tidligere SIF spiller Torkel Knudsen har ledet våre damelag i 3. og 4. divisjon de siste fire årene, men har nå valgt å tre til side for å ta andre roller i klubben rundt damefotballen.

Annonse:

Trenerduoen har lagt ned en formidabel innsats siden oppstarten av klubbens damesatsing og har vært svært delaktige i å legge det gode grunnlaget vi nå har for jente- og damefotball i Strømsgodset. 

Siden oppstarten i januar 2020 har man vært gjennom to år med pandemi, ett år hvor omlegging av seriesystemet forhindret damelagene fra å rykke opp, og 2023 hvor man "snublet" på målstreken og dessverre mistet muligheten for opprykk helt mot slutten av sesongen.

- Erik og Torkel har sammen med jentene jobbet hardt hver dag, bidratt med kunnskap og engasjement og lagt til rette for at jentene til enhver tid skal ha de beste forutsetninger for å lykkes. Sammen har de skapt et miljø, et samhold, et godt sportslig grunnlag og en prestasjonskultur som de og klubben skal være stolte av, sier sportslig og administrativ leder for SIF damer, Jarle Finnestrand. 

Under Erik og Torkel sin ledelse har lagene våre i 3. og 4. divisjon vunnet 64 kamper, spilt 1 uavgjort og 3 tap. Målforskjellen totalt sett er på utrolige 395 - 39, noe som gir et snitt på 6,17 scorede mål pr. kamp

Strømsgodset takker Erik og Torkel for den uvurderlige innsatsen de har lagt ned de siste årene og er glade for at de fortsatt vil være med rundt jentesatsingen i klubben. Hvilke roller de to skal bekle vil vi komme tilbake til når alt er klart. 

Annonse fra Eliteserien: