_EH28467Web Strømsgodset Damer_

Bli med på rekordforsøk på Marienlyst

Lørdag 19. august kl. 14:00 møter Strømsgodsets damelag Start Kvinner til det som må regnes å være en seriefinale i 3. divisjon. Laget som vinner kampen, kan med stor sannsynlighet rykke opp. Vi går for å sette tilskuerrekord på over 2000 tilskuere i 3. divisjon kvinner.

Annonse:

Det er duket for storkamp på Marienlyst lørdag under Elvefestivalen. Strømsgodsets damelag og Start Kvinner kniver om seieren og opprykket fra 3. divisjon til 2. divisjon. Lagene ligger helt likt poengmessig, og den klubben som vinner oppgjøret 19. august, har stor sannsynlighet for å rykke opp. Det lukter med andre ord seriefinale.

Start Kvinner mobiliserte til tilsvarende kamp i vår og samlet 2000 tilskuere på Sparebanken Sør Arena når de møtte Strømsgodset. Det ønsker vi å svare på, og går derfor for å sette ny rekord i 3. divisjon kvinner, med over 2000 tilskuere. 

Uteservering og gratis inngang

Det å få mange hjemmefans på tribunen kan være med på å vippe kampen i Strømsgodsets favør

— Kristian Gjestemoen, Betonmast
Vi ønsker å skape ekstra ramme rundt arrangementet og inviterer derfor alle publikum GRATIS til kamp, mot at du henter ut din gratisbillett HER. I tillegg rigger vi opp til uteservering og grilling foran stadion fra kl. 12:00. Her blir det mulighet til å få kjøpt seg noen kalde forfriskninger samt noe godt fra grillen. Uteserveringen vil finne sted på forsiden av stadion, mellom Marienlyst og Drammenshallen. Bidragsytere til rammen rundt kampen er damelagets sponsorer Eltek og Betonmast.

- For oss i Betonmast er det viktig å være med på å skape en ekstra ramme rundt kampen når jentene spiller en så avgjørende kamp. Det å få mange hjemmefans på tribunen kan være med på å vippe kampen i Strømsgodsets favør, sier Kristian Gjestemoen i Betonmast

Kronekamp

Kampen er også en kronekamp. Det vil si at privatpersoner og bedrifter som ønsker kan bidra med en valgfri sum for hver tilskuer som kommer på kampen. Allle pengene som samles inn går til videre satsing på damelaget. 

Minste beløp for privatpersoner pr. tilskuer er 10 øre, ved 2000 tilskuere blir da totalsummen man bidrar med 200 kr.
Minstebeløpet for bedrifter er 1 kr. pr. tilskuer. Ved 2000 tilskuere blir da totalsummen man bidrar med 2000 kr. 

Eltek og Betonmast har allerede sagt seg villig til å bidra med en god sum pr. tilskuer som kommer på kampen, noe som blir et godt bidrag til damesatsingen i Strømsgodset. 

Dersom du ønsker å bidra som privatperson eller bedrift kan du registrere deg HER

BLI MED Å STØTTE JENTENE TIL OPPRYKK HENT UT DIN BILLETT HER

IMG_5981.JPG 3600 x 1890 copy 2.png

 

Annonse fra Eliteserien: