_BEH4520

Betonmast løfter SIF-jentene

Entreprenørbedriften Betonmast går inn som hovedsamarbeidspartner for SIFs satsing på damefotball. Avtalen ble underskrevet på livesendingen Seriestart Spesial i kveld.

Annonse:

Betonmast har et ekte engasjement for å fremme jenters mulighet til elitesatsing i fotball. Dette langsiktige samarbeidet skal bedre forutsetningene for at jentene i vår region kan nå sin fotballdrøm og det gir en solid plattform for videre satsing.

Daglig leder i Betonmast, Eskil Thorkildsen, sier følgende:

- Strømsgodset ønsker å legge til rette for at jenter skal få samme muligheter som gutter til å kunne satse på sin idrett, og dette ønsker vi å være en del av, og ikke minst bidra til. I alt for mange år, i alt for mange klubber har jentefotball blitt nedprioritert, og vi er oppriktig glad for at Strømsgodset nå tar ansvar og gir jenter med ambisjoner et godt tilbud i denne regionen. Dette er spennende, og dette er viktig, sier Torkildsen.

Rune Marthinsen, markedssjef i Strømsgodset, er svært fornøyd med avtalen som nå signeres. At det skjer i det som har vært en krevende tid for mange, underbygger også hvor sterk drivkraft Betonmast har for dette prosjektet.

- Samtalene med Betonmast har vært positive og inspirerende over lengre tid, men ble satt noe på vent da fotballen ble stengt ned i mars. Betonmast har et ekte engasjement og blir en bærebjelke i satsingen på jentene. De vil inngå i vår sponsorpool på øverste nivå og blir en betydelig samarbeidspartner for klubben, sier Marthinsen.

Betonmast har også en tanke om å benytte samarbeidet med Strømsgodset for å rekruttere jenter og kvinner inn i bygge- og entreprenørbransjen.

- Det er alt for få jenter i vår bransje. Vi ønsker å sette fokus på dette og bruke Strømsgodset og klubbens aktive samarbeidspartnere for å fremme dette, sier en entusiastisk sjef for Betonmast , Eskil Thorkildsen.

Avtalen som blir underskrevet har en ramme på 5 år, og den er tenkt å følge Strømsgodsets klatring mot eliten for damelaget.

- Dette er en kanonavtale for oss, og vi ser frem mot et godt, nært og spennende samabeid med en fremoverrettet bedrift, avslutter Marthinsen.

Prosjektleder for damesatsingen i Strømsgodset Toppfotball, Jarle Finnestrand, er henrykt over at avtalen er på plass og at de nå kan jobbe med forutsigbarhet inn i en særdeles spennende fremtid.

- På vegne av Strømsgodset TF Damer er vi svært ydmyke og takknemlige for at Betonmast velger å satse på vår toppfotballsatsing. Sponsoravtalen med Betonmast er med på å gi oss en solid start og en god grunnmur å bygge videre på. Det er avgjørende å få med sponsorer som viser slik interesse for utviklingen av jente/damefotballen. Vi gleder oss til det videre samarbeidet. Strømsgodset TF Damer og Betonmast har en felles filosofi om likestilling mellom kjønn uavhengig av hvilken arena man spiller på. Vi mener derfor at Betonmast og Strømsgodset er en meget god match og perfekt samarbeidspartner, sier Finnestrand.

Annonse fra Eliteserien: